1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

konfiguracja routera tp link

Temat na forum 'Kosz' rozpoczęty przez mlodypy, Sierpień 19, 2010.

  1. mlodypy

    mlodypy Banned Użytkownik

    Dołączył:
    Maj 4, 2009
    Posty:
    165
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Prabuty
    witam, jak mam skonfigurować router tp linka bo nie mogę w Mw2 dolaczyć do twającej sesji;/ bardzo rzadko się zdarzy się,że dolącze.Jest to irytujące bo gdy jestem z kimś mnie zawsze wyrzuca... gdy mam podlączene przez modem nie ma tego problemu, nat type mam na open.proszę o jakieś rady.pozdrawiam
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. Dzefii92

    Dzefii92 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Maj 22, 2010
    Posty:
    138
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    Podkarpacie/Sanok
    wlacz upnp jak ja;]
     
  4. wujekbill

    wujekbill Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Lipiec 2, 2009
    Posty:
    117
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    Kruszwica
    w przeglądarce 192.168.1.1 user, password admin
    Forwarding-> upnp(na enable),
    lub Forwarding-> DMZ-> wpisz ip konsoli i kliknij disable ;)
     
  5. mlodypy

    mlodypy Banned Użytkownik

    Dołączył:
    Maj 4, 2009
    Posty:
    165
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Prabuty
    mam model TD W8901G , Access Management-upnp tylko to znalazlem i wzielem na active, nadal nie dziala. w opcji DMZ wpisalem ip kosoli, kombinowalem już różnie , nie dziala. w tabelce z przekierowaniami portów mam pusto, ma ktoś może jakieś ustawienia na stronie?
     
  6. xBoX961

    xBoX961 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Sierpień 8, 2010
    Posty:
    21
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    Szczecin
    proszę o dokladne wytlumaczenie jak podlaczyc xboxa do xbox live przez blueconnect.Opis tego co trzeba zrobić w komputerze prosze żeby byl dostosowany do windows 7 chodzi mi o to zeby nazwy gdzie trzeba wejsc byly dostosowane do tego systemu operacyjnego. Na wielu forach są niedokladne opisy i pod XP wiec prosze was o pomoc.
     
Wczytywanie...

Poleć forum