1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Konfiguracja sieci ? Logowanie sie do sieci przez strone www.

Temat na forum 'Dla świeżaków' rozpoczęty przez lucianin, Grudzień 6, 2013.

  1. lucianin

    lucianin Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Grudzień 6, 2013
    Posty:
    4
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Witam serdecznie, chciłbym sie dowiedzieć czy moge w jakis sposob podlaczyc sie do WiFi ktore udostepnia moj administrator. Zeby korzystac z internetu na laptopie musze sie zalogowac na stronce ktora mi sie wyswietla po otworzeniu przegladarki.

    [​IMG]
    Wpisuje login pass i jest OK. W jaki sposob moge wykonac ta czynnosc na xboxie ? zalezy mi na koryzstaniu z xbox live. Xbox wykrywa mi "moja siec" laczy sie z nia ale nie moze sie polaczyc z internetem. W "Skonfiguruj siec" / "Ustawienia dodatkowe" wpisalem nazwe uzytkownika i haslo ale niestety nie chce sie nawet polaczyc z siecia ;/ czy musze uzupelnic pozostale pola : nazwa uslugi , nazwa hosta , alternatywny adres mac ?

    Z gory bardzo dziekuje za pomoc.
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. orso

    orso Super Moderator Członek Załogi Super Moderator Pomocnik PSforum.pl

    Dołączył:
    Lipiec 26, 2009
    Posty:
    2717
    Polubienia:
    786
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Płeć:
    Mężczyzna
    Możesz zrobić hotspot na lapku i udostępnić sieć dla xboxa ( bez logowania hasła itp.), o ile masz taką opcję.
     
  4. lucianin

    lucianin Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Grudzień 6, 2013
    Posty:
    4
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    a jesli chcialbym sie laczyc w jakis sposob za pomoca loginu i hasla to jest to mozliwe ? zeby jaskos skonfigurowac siec w xboxie ?
     
  5. prourug

    prourug Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 28, 2009
    Posty:
    313
    Polubienia:
    16
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Kutno, Poland
    Nie ma raczej takiej możliwości żeby łączyć się z Xboxa podając login i hasło.
     
  6. lucianin

    lucianin Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Grudzień 6, 2013
    Posty:
    4
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Hmmmm. Podpowie ktos jak zrobic z laptopa Hotspota ? Moze jakis sprawdzony i dobry program ?
     
  7. orso

    orso Super Moderator Członek Załogi Super Moderator Pomocnik PSforum.pl

    Dołączył:
    Lipiec 26, 2009
    Posty:
    2717
    Polubienia:
    786
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Płeć:
    Mężczyzna
    Musisz zobaczyć specyfikację laka swojego czy ma taką opcję jeśli nie a masz np smartfona to on raczej posiada taką opcję.
     
  8. sakson

    sakson Użytkownik Użytkownik Świeżak

    Dołączył:
    Maj 24, 2013
    Posty:
    9
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Polacz sie z tym wifi na xboksie. Wejdź w przeglądarkę. Powinna wyskoczyć strona z autoryzacja do hotspotu

    Wysłane z mojego GT-I9100 przy użyciu Tapatalka
     
Wczytywanie...

Poleć forum