1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Konfiguracja TP Linka pod xboxa

Temat na forum 'Kosz' rozpoczęty przez grzesiek0402, Styczeń 11, 2011.

Status Tematu:
Zamknięty.
  1. grzesiek0402

    grzesiek0402 Banned Użytkownik

    Dołączył:
    Wrzesień 23, 2010
    Posty:
    10
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Witam.

    Przeszukałem już prawie cale forum i pół google i nie mogę znaleźć rozwiązania mojego problemu. Mam router TP Linka i chcę go skonfigurować tak abym mógł korzystać jednocześnie w jednym pokoju z internetu a w drugim z Xboxa. Czy byłby ktoś tak miły i w kilu zdaniach opisałby jak to zrobić bo ja jestem świeżakiem w tych sprawach (zresztą piszę w takim dziale więc nie trudno się domyśleć). Jednocześnie nadmieniam że internet już na laptopie poprzez ten router już działa i chcę do tego dołączyć Xboxa. Z góry dziękuję za udzielona odpowiedź. Proszę też o bycie wyrozumiałym i nie kasowanie postu :D Pozdrawiam
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. bartolinos15

    bartolinos15 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 22, 2010
    Posty:
    226
    Polubienia:
    5
    Punkty za osiągnięcia:
    18
  4. Brudsien

    Brudsien Pomocnik Pomocnik

    Dołączył:
    Grudzień 18, 2010
    Posty:
    1860
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    38
    Miasto:
    Katowice
    To wyszukujesz swoja siec w xbox wpisujesz haslo i powinienes miec neta na xboxie, przydalo by sie takze podanie modelu tplinka
     
  5. grzesiek0402

    grzesiek0402 Banned Użytkownik

    Dołączył:
    Wrzesień 23, 2010
    Posty:
    10
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Xbox połączony jest z routerem przy pomocy kabla prostego także wyszukiwanie sieci raczej nie wchodzi tu w gre. Dodam tylko że podczas sprawdzania połączenia sieciowego widoczne jest jak łączy się z siecia ale nie łączy się z internetem. Model routera to TL-WR3400G
     
  6. Touch!

    Touch! V.I.P V.I.P Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 15, 2010
    Posty:
    3145
    Polubienia:
    9
    Punkty za osiągnięcia:
    38
    Miasto:
    Warszawa
    Podaj co dokladnie jest napisane a komunikacie o bledzie.
     
  7. grzesiek0402

    grzesiek0402 Banned Użytkownik

    Dołączył:
    Wrzesień 23, 2010
    Posty:
    10
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Że Xbox nie może zamienić nazw DNS z witryny xbox.xom i xboxlive. Jako porada jest napisane żeby wyłączyć router na 30 sek i włączyć go ponownie, Niestety ta metoda nie skutkuje.
     
  8. yahoone

    yahoone Banned User V.I.P Pomocnik XBOX MANIAK Użytkownik Game Master Liga XboxForum.pl PSforum.pl

    Dołączył:
    Wrzesień 26, 2007
    Posty:
    552
    Polubienia:
    124
    Punkty za osiągnięcia:
    43
    Miasto:
    @
    http://xboxforum.pl/sprzetu-f11/router-konfiguracja-57559.html
    http://xboxforum.pl/dla-swiezakow-f79/konfiguracja-routerow-pod-xboxa-74878.html
    http://xboxforum.pl/siec-xbl-f16/konfiguracja-routera-tp-link-63903.html
    http://xboxforum.pl/kosz-f53/konfig...-nowy-i-nie-wiem-jak-skonfigurowac-34747.html
    + sporo innych
    Najpierw szukamy potem zakładamy.
    Nawet w koszu są podobne tematy, ile można wałkować to samo.
     
Wczytywanie...
Status Tematu:
Zamknięty.

Poleć forum