1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Konfiguracja XBL POMOCY !!!!!!!!

Temat na forum 'Kosz' rozpoczęty przez Adrik, Wrzesień 13, 2010.

  1. Adrik

    Adrik Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Kwiecień 4, 2008
    Posty:
    55
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    Zduńska Wola
    Witam. Kupiłem sobie własnie dzisiaj xboxa slim. Chciałbym sobie go podłączyć do internetu lecz mam problem z konfiguracją. Posiadam internet radiowy. Wszystko robię za pomoca tego poradnika Konfiguracje Xbox Live | Artykuły. Lecz mam jeden problem. Na moim komputerze nie moge wpisać bramki ponieważ gdy to zrobię nie mam internetu wcale. Niby pokazuje że internet na kompie jest a żadna strona się nie włoncza. Gdy nie wpisze bramki wcale to na xboxe wysakauje że jest połączenie lecz jest słabe.

    Raport stanu błędów

    W: 0000-000B
    X: 0000-000d
    V: 20A8-4800
    Z: 0000-0000
    ID FFFF-FFFF

    Jak kliknę więcej informacji to pisze coś o typie translacji NAT że jest umiarkowana.Dodam że kiedyś już konfigurowałem połączenie i wszystko było ok.

    Pomocy!!!!!!!!!!!
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. Adrik

    Adrik Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Kwiecień 4, 2008
    Posty:
    55
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    Zduńska Wola
    W połowie problem się rozwiązał tera jak wpisze bramkę to internet mam cały czas. Xbl działa tylko nie mogę gadać z kolegami i nie mogę dołączać do nie których pokojów. Przy konfigurowaniu internetu w xboxe wyskakuje że Nat nie jest otwarty. Czytałem na internecie o tym problemie. Wyłączyłem w komputerze wszystkie zapory a błąd dalej wyskakuje. Macie jeszcze jakieś pomysły?
     
  4. krisr77

    krisr77 Pomocnik Pomocnik Użytkownik

    Dołączył:
    Czerwiec 19, 2008
    Posty:
    3274
    Polubienia:
    4
    Punkty za osiągnięcia:
    38
    Miasto:
    Warszawa
    niech ci u dostawcy radiowki porty otworza
     
  5. Adrik

    Adrik Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Kwiecień 4, 2008
    Posty:
    55
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    Zduńska Wola
    Napisałem do operatora. Napisał mi żebym kupił ruter. A jeżeli nie chce kupować rutera to na pewno coś Windows blokuje. Co mam zrobić ?
     
  6. krisr77

    krisr77 Pomocnik Pomocnik Użytkownik

    Dołączył:
    Czerwiec 19, 2008
    Posty:
    3274
    Polubienia:
    4
    Punkty za osiągnięcia:
    38
    Miasto:
    Warszawa
    antywirus nie ma wbudowanego firewala czasami??
     
  7. Adrik

    Adrik Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Kwiecień 4, 2008
    Posty:
    55
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    Zduńska Wola
    Mam Avasta. Wyłączyłem wszystkie osłony sprawdziłem i nadal to samo. Czy kupno rutera rozwiąże sprawę ? Jeśli tak to już bym kupił ruter z wi-fi. Możecie mi polecić jakiś tani ?
     
Wczytywanie...

Poleć forum