1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Konfiguracja Xboxa 360 z Windows Media Cente

Temat na forum 'Kosz' rozpoczęty przez Soniak`, Grudzień 18, 2010.

  1. Soniak`

    Soniak` Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Grudzień 18, 2010
    Posty:
    0
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Witam
    Mam problem z podłączeniem xboxa z Windows Media Center na moim laptopie.Laptop jest podłączony do sieci przez wi-fi a Xbox przez kabel.
    W programie Windows Media Center wpisuje kod co wyświetla mi na telewizorze i wyskakuje
    Zapodaj.Net - Darmowy hosting zdjęć i obrazków bez rejestracji! Zapodaj swoje zdjęcia znajomym!
    Wchodzę na stronę Xbox 360 Media Download Center - Xbox.com robię z instrukcjami i nie wychodzi

    p.s znalazlem tu instrukcje i tez nie dziala
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. Dragon_2009

    Dragon_2009 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Sierpień 26, 2010
    Posty:
    657
    Polubienia:
    2
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Łódź
    mam tak samo. od sierpnia z tym walczę. w MS też nie potrafią pomóc. uważają, że trzeba kupić adapter wi-fi do konsoli bo inaczej się nie da.

    co ciekawe, jak podłaczę laptopa kablem do routera to wszystko pięknie działa. ale przecież nie o to chodzi by mieć laptopa na kablu.
     
  4. Soniak`

    Soniak` Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Grudzień 18, 2010
    Posty:
    0
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    ja teraz mam laptop pod łączony przez kabel tez nie dziala
     
  5. Dragon_2009

    Dragon_2009 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Sierpień 26, 2010
    Posty:
    657
    Polubienia:
    2
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Łódź
    w media player w zakładce strumień udostępnij przesył multimediów dla X'a. a w centrum sieci i udostępniania na mapie sieci widzisz Xboxa?
     
  6. Soniak`

    Soniak` Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Grudzień 18, 2010
    Posty:
    0
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    w media player mam automatycznie a na mapie jest xbox
     
  7. Touch!

    Touch! V.I.P V.I.P Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 15, 2010
    Posty:
    3145
    Polubienia:
    9
    Punkty za osiągnięcia:
    38
    Miasto:
    Warszawa
  8. Soniak`

    Soniak` Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Grudzień 18, 2010
    Posty:
    0
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
  9. Dragon_2009

    Dragon_2009 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Sierpień 26, 2010
    Posty:
    657
    Polubienia:
    2
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Łódź
    reguły firewall'a pozwalają na łaczenie?
     
  10. Soniak`

    Soniak` Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Grudzień 18, 2010
    Posty:
    0
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    jak to sprawdzic

    mam win 7
     
  11. Dragon_2009

    Dragon_2009 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Sierpień 26, 2010
    Posty:
    657
    Polubienia:
    2
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Łódź
    w ustawieniach swojego programu antywirusowego.
     
  12. Soniak`

    Soniak` Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Grudzień 18, 2010
    Posty:
    0
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    chyba nie ma eset smart 4
     
  13. Soniak`

    Soniak` Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Grudzień 18, 2010
    Posty:
    0
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
  14. Dragon_2009

    Dragon_2009 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Sierpień 26, 2010
    Posty:
    657
    Polubienia:
    2
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Łódź
    odłącz kabel i sprawdż czy po wi-fi działa.
     
Wczytywanie...

Poleć forum