1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Konfiguracja z Tv

Temat na forum 'Sprzęt' rozpoczęty przez Bbb-Konsol, Czerwiec 25, 2009.

  1. Bbb-Konsol

    Bbb-Konsol Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Czerwiec 25, 2009
    Posty:
    2
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Witam. Wczoraj zakupiłem konsolę Xbox 360. Wszystko już chyba dobrze podłączone, ale nie wiem jak skonfigurować z Tv... ustawić kanały AV i HDMI.... ale jak ? Proszę o wytłumaczenie łopatologiczne
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. KrzQ

    KrzQ Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 6, 2008
    Posty:
    494
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    Szczecin,Doncaster
    to wlacz tv na av albo hdmi 1
    jaki tv?
    jak podlaczyles konsole do tv?
     
  4. Bbb-Konsol

    Bbb-Konsol Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Czerwiec 25, 2009
    Posty:
    2
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Tzn jak włączyć ? Podpiełem wszystko nooo... normalnie chyba. Tv - LG Lcd - 42
     
  5. KrzQ

    KrzQ Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 6, 2008
    Posty:
    494
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    Szczecin,Doncaster
    jakim kablem?
    HDMI?
    w telewizorze masz takie cos jak souruce raczej na pilocie i wciskaj ten przycisk az pojawi sie obraz
    prosciej sie nie da
     
  6. novy66

    novy66 Xbox One Xbox One Użytkownik Liga XboxForum.pl

    Dołączył:
    Luty 21, 2009
    Posty:
    4557
    Polubienia:
    270
    Punkty za osiągnięcia:
    83
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    Słupsk
    Zależy w jakie wejście włożyłeś odpowiedni kabel. AV, Component, HDMI szukaj naciskając przycisk SOUCURE na pilocie. Ja mam podpiętego Xboxa pod HDMI i na swoim pilocie mam oddzielny przycisk HDMI i nim włączam i pojawia się obraz z konsoli.
     
Wczytywanie...

Poleć forum