1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Koniecznie kabel do xbox360

Temat na forum 'Dla świeżaków' rozpoczęty przez hover1995, Październik 26, 2014.

  1. hover1995

    hover1995 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Październik 26, 2014
    Posty:
    3
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Witam zakupilem wczoraj xbox'a 360. Oczywiscie chcem odpalic fifke a tu wyskakuje ze musze zmienic tam rodzaj rozdzielczosci czy tam grafiki. Zmienilem to i grafika jest do ****. Telewizor jest nowy 55", wszystkie bajery 3d itp ma. I pytanie sie rodzi gdzie dokupie ten kabel VGA HD AV i czy musi byc koniecznie do XBOX360
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. maxankazuya

    maxankazuya Banned Xbox One Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 17, 2012
    Posty:
    836
    Polubienia:
    95
    Punkty za osiągnięcia:
    28
    ? a po polsku?
    konsole podlącz do tv kablem HDMI
     
  4. Damian_89

    Damian_89 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Sierpień 24, 2011
    Posty:
    335
    Polubienia:
    423
    Punkty za osiągnięcia:
    63
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    Devil Team Hacked
    Może napisz jak podlaczyles obecnie xboxa360.
     
  5. hover1995

    hover1995 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Październik 26, 2014
    Posty:
    3
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    kabel zasilający oraz audio/wideo
     
  6. akir

    akir Xbox One Xbox One V.I.P Pomocnik Użytkownik PSforum.pl

    Dołączył:
    Grudzień 23, 2008
    Posty:
    12090
    Polubienia:
    1068
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Miasto:
    Bielsko-Biała
    Kup hdmi i nim podlacz.
     
  7. hover1995

    hover1995 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Październik 26, 2014
    Posty:
    3
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    zwykly hdmi bedzie pasowal czy musi byc xboxowy ?
     
  8. Jabar

    Jabar Moderator Członek Załogi Moderator Pomocnik Użytkownik PSforum.pl

    Dołączył:
    Październik 23, 2011
    Posty:
    3706
    Polubienia:
    1112
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Płeć:
    Mężczyzna


    Zwykły za kilka złotych..
     
    Ostatnio edytowane przez moderatora: Grudzień 24, 2014
  9. grochu41

    grochu41 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Luty 6, 2012
    Posty:
    327
    Polubienia:
    24
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    Czerwona Woda
    Chyba, że ma Xenonka bez HDMI.
     
  10. DuelosXX

    DuelosXX Banned Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 4, 2014
    Posty:
    83
    Polubienia:
    2
    Punkty za osiągnięcia:
    8
    Miasto:
    okolice Krakowa
    Jeżeli masz konsolę z wyjściem HDMI to HDMI OLNY ! :D
     
Wczytywanie...

Poleć forum