1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

konieczny drill czy nie ?

Temat na forum 'Dla świeżaków' rozpoczęty przez robend123, Styczeń 29, 2013.

  1. robend123

    robend123 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Styczeń 24, 2013
    Posty:
    6
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Witam.
    Jestem świeżo upieczonym posiadaczem slima (data produkcji: 01-12-2010). Chciałbym sam przerobić go pod LT 3.0 tylko mam pare pytań.
    Wiem że będe potrzebował PMT Probe do wyciągnięcia klucza i potem już moge flashować napęd. Tylko z tego co wyczytałem to PMT się używa do napędu 16D2S a ja posiadam najprawdopodobniej 16D4S (tak wynika ze stronki 360drivers.com).
    W związku z tym moje pytanie : Czy za pomocą PMT przerobie mojego slima czy konieczny jest jakiś drill (o którym coś czytałem ale nie mam o nim zielonego pojęcia) ?
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. opeael2

    opeael2 Pomocnik Pomocnik XBOX MANIAK Użytkownik PSforum.pl

    Dołączył:
    Styczeń 31, 2010
    Posty:
    6154
    Polubienia:
    390
    Punkty za osiągnięcia:
    83
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    Nidzica
  4. akwarium25

    akwarium25 Banned

    Dołączył:
    Czerwiec 25, 2012
    Posty:
    1282
    Polubienia:
    234
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Top Secret:)
    mxic tylko ciecie ścieżki i rezystor 10omów do unlock
    odwiert się tu nie opłaca a cięcie i rezystor sobie w domu zrobisz i raczej nic nie uwalisz
     
  5. KaBooM

    KaBooM XBOX MANIAK XBOX MANIAK Użytkownik Świeżak

    Dołączył:
    Grudzień 14, 2011
    Posty:
    972
    Polubienia:
    109
    Punkty za osiągnięcia:
    43
    Odp: konieczny drill czy nie ?

    Sam piszesz że nie masz zielonego pojęcia itp. Więc może daj to komuś a nie będziesz robić że może się uda.
    W dziale Lt masz poradnik jak i co.

    Wysłane z mojego GT-S6500D
     
  6. akwarium25

    akwarium25 Banned

    Dołączył:
    Czerwiec 25, 2012
    Posty:
    1282
    Polubienia:
    234
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Top Secret:)
    niech zacznie od przeglądu na youtubie jak się konsole rozbiera i co potrzeba. Póżniej poradnik wgrania lt . Metoda jest prosta ale generalnie.
     
  7. robend123

    robend123 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Styczeń 24, 2013
    Posty:
    6
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Z chęcią bym komuś to dał do zrobienia ale koleś u mnie w mieście sobie krzyczy za to 120 zł ...
    Ale skoro mówicie że samo PMT nie pomoże tylko jakieś cięcie ścieżki musze robić to pewnie będe musiał przyoszczędzić i zanieść konsolke do specjalisty ;/
     
  8. opeael2

    opeael2 Pomocnik Pomocnik XBOX MANIAK Użytkownik PSforum.pl

    Dołączył:
    Styczeń 31, 2010
    Posty:
    6154
    Polubienia:
    390
    Punkty za osiągnięcia:
    83
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    Nidzica
    Odp: konieczny drill czy nie ?

    Nie mam pojecia o czym piszesz...odwiert sie nie oplaca????

    Wysyłane z mojego LG-P700 za pomocą Tapatalk 2
     
  9. akwarium25

    akwarium25 Banned

    Dołączył:
    Czerwiec 25, 2012
    Posty:
    1282
    Polubienia:
    234
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Top Secret:)
    Chodzilo po co ryzykowac uszkodzeniem chipa jak mozna prosto sciezke przeciac niz odwiert robic wiec sie oplaca w tym wypadku w driil sie bawic. Odaj do specjalisty jak wiesz ,ze sam nie dasz rady
     
  10. opeael2

    opeael2 Pomocnik Pomocnik XBOX MANIAK Użytkownik PSforum.pl

    Dołączył:
    Styczeń 31, 2010
    Posty:
    6154
    Polubienia:
    390
    Punkty za osiągnięcia:
    83
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    Nidzica
    stary przeciez on nie napisał czy ma mxic czy winbond
     
  11. akwarium25

    akwarium25 Banned

    Dołączył:
    Czerwiec 25, 2012
    Posty:
    1282
    Polubienia:
    234
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Top Secret:)
    Winbond moze byc jutro poprawie posty. Ale i tak daje w serwis wiec malo wazne juz .
     
  12. robend123

    robend123 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Styczeń 24, 2013
    Posty:
    6
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Okazało się że w konsolce siedzi winbond .
    Znalazłem gościa u siebie w mieście, który robi flasha po dobrej cenie, także juz po problemie :D
    W każdym bądź razie dzięki za pomoc.
    Temat do zamknięcia.
     
Wczytywanie...

Poleć forum