1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

(Konkretnie) UFC 2010 Undisputed - Wyczyścić płytkę szmatką

Temat na forum 'Dla świeżaków' rozpoczęty przez kolbe11, Maj 21, 2010.

  1. kolbe11

    kolbe11 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Maj 21, 2010
    Posty:
    109
    Polubienia:
    2
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Olkusz
    Witam!
    Przed chwilą straciłem cały temat w którym opisywałem swój problem, z braku czasu napiszę skrótowo:

    1. Wyczyszczenie płytki szmatką wyskakuje tylko w przypadku UFC 2010
    2. Wypiąłem dysk - nie pomogło
    3. Wgrałem nowe aktualizacje - nic
    4. Usuwałem aktualizacje, wypakowałem z obrazu ale ich nie wykrywa
    5. Wróciłem do ostatnich - nic, cały czas czyszczenie szmatką
    6. Jak wspominałem wszystkie inne gry działają bez zarzutu
    7. Wypalam: Verbatim, ImgBurn + Mulleter + 3rd.wave.patch + KreonChecker
    8. Prędkości między x1 a x2,4
    9. Wypaliłem drugą kopię, która tak samo tylko trochę pomięli.
    10. Moja konsola: XBOX Arcade iXtreme 1.5 + Dysk 120GB

    Siedzę nad tym od rana, szukam, nikt nie wspominał o tym problemie. Chodzi o fakt, że dzieje się to w przypadku tylko UFC 2010, szkoda mi kolejnych płytek. Wersja gry jest, albo P2P albo UFCKiLLA, ale to to samo , ten drugi to repack. Inwestować w wersję SWAG ? Wina płytek czy może releaseu ? Ponoć oba niescenowe jednak działają.

    Z góry dzięki za pomoc.
    Kolbe
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. blazejp

    blazejp <a href="http://xboxforum.pl/artykuly-f206/%5Btuto V.I.P Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 22, 2009
    Posty:
    1839
    Polubienia:
    12
    Punkty za osiągnięcia:
    38
  4. kolbe11

    kolbe11 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Maj 21, 2010
    Posty:
    109
    Polubienia:
    2
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Olkusz
    Jaka szansa na powodzenie ? Dodam, że wszystkie gry na których do tej pory grywałem są wypalane dokładnie na tej samej (mojej) nagrywarce.
     
  5. plaskihwdp

    plaskihwdp Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 19, 2009
    Posty:
    57
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    z Kontowni
    sciagnij z innego zrodla i nagraj pewnie bedzie dzialac w ogole to ufc dziwne jakies jest ja jak zainstaluje to sie gra nie wlacza musze grac z plyty
     
  6. kolbe11

    kolbe11 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Maj 21, 2010
    Posty:
    109
    Polubienia:
    2
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Olkusz
    A jaki release posiadasz ? Obecnie są bodaj 3: P2P, UFCKiLLA (repack P2P) i SWAG, obraz mam od kumpla, także sam nie wiem który posiadam, w każdym razie na pewno P2P lub UFCKiLLA.
     
  7. Daniello09

    Daniello09 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Lipiec 3, 2009
    Posty:
    209
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Kraków
    Przepuść obraz przez abxg.
     
  8. kolbe11

    kolbe11 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Maj 21, 2010
    Posty:
    109
    Polubienia:
    2
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Olkusz
    Tak zrobię, ale jest przed premierą więc na pewno wywali bugi.

    Zrzut z ABGX:

    [​IMG]

    PFI nie dawałem, nie korzystam z neta.

    ziom ma i mu prądzi elegancko
    ja ciagne z ********.org 90% jak sie sciagnie i nagram to napisze cos wiecej w tym temacie!!!
     
  9. druteron

    druteron Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Marzec 3, 2010
    Posty:
    236
    Polubienia:
    22
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Otwock
    Ja pobrałem z xboxforum.pl i działa elegnacko :)
     
  10. zukkiller

    zukkiller Banned

    Dołączył:
    Grudzień 20, 2009
    Posty:
    27
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Warszawa
    ja juz zmarnowalem 4 dvd ale juz prawdopodobnie znam przyczyne jest to nagrywarka z Laptop, jedna plyta mi dziala mozna tak powiedziec bo nie moge skopiwoac na dysk przy 30% pojawia sie blad przetrzyj miekka sciereczka. Nagram jescze raz w niedziele u dziewczyny i dam znac co i jak ale mam nadzieje ze mi sie w kioncu uda nagrac....
     
  11. kolbe11

    kolbe11 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Maj 21, 2010
    Posty:
    109
    Polubienia:
    2
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Olkusz
    Z tego co się obecnie dowiedziałem, to UFC ma problem z odpaleniem po przerobieniu obrazu na WAVE 2. Dlaczego ? Czy SWAG będzie sprawny ? Nie znam odpowiedzi na oba pytania.
     
  12. kolbe11

    kolbe11 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Maj 21, 2010
    Posty:
    109
    Polubienia:
    2
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Olkusz
    Obecnie, jestem już pewien że z moją nagrywarką nic nie jest, wypalałem parę innych obrazów, działają bezproblemowo. Jaka teraz kwestia, szukam osoby która miała okazję zagrać w niescenowe wydanie na iX 1.5 po przeróbce na Wave 2. Interesuje mnie też kwestia, czy scenowy SWAG działa pod Wave 2.

    Dzięki i pozdrawiam,
     
  13. dawidek295

    dawidek295 Xbox One Xbox One

    Dołączył:
    Maj 2, 2010
    Posty:
    1471
    Polubienia:
    43
    Punkty za osiągnięcia:
    48
    Miasto:
    SW
    niewiem jak ci doradzić ja spatchowałem na vave3 bo mam xtreme 1.6 ty jak rozumiem masz strszą wersję bo robisz na vave2 wiec nic poradze
     
  14. kolbe11

    kolbe11 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Maj 21, 2010
    Posty:
    109
    Polubienia:
    2
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Olkusz
    Ale jaki release ? P2P, UFCKiLLA czy SWAG ? To mnie najbardziej interesuje, bo wiem, że te dwa pierwsze nie chcą iść pod Wave 2 - to już potwierdzone, wiem, że działa pod Wave 3 bo kumpel odpalał i Ty to potwierdzasz. Po prostu zastanawiam się, czy opłaca mi się ściągać SWAG i marnować płytkę.
     
Wczytywanie...

Poleć forum