1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

konot rapidshare nie dziala po 1 dniu

Temat na forum 'Kosz' rozpoczęty przez mrkotekPL, Październik 14, 2009.

  1. mrkotekPL

    mrkotekPL Banned

    Dołączył:
    Czerwiec 29, 2009
    Posty:
    12
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    siejma
    kupilem konto na rapidshare na 30dni i poi 1 dniu nie chce mi dzialac, wpieprzam linki z jakeis gry i pokazuje ze sa to tylko strony interenowe wazace 13kb
    wczesniej dawalem passy bratowi, z ktorym dziele internet.
    o co k**** chodzi ?!
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. yahoone

    yahoone Banned User V.I.P Pomocnik XBOX MANIAK Użytkownik Game Master Liga XboxForum.pl PSforum.pl

    Dołączył:
    Wrzesień 26, 2007
    Posty:
    552
    Polubienia:
    124
    Punkty za osiągnięcia:
    43
    Miasto:
    @
    "poi, jakieiś, interenowe, bratowi" no kolego najpierw słownik a potem pytania :)
    pewnie chodzi tobie o niedziałające konto rapidshare? jeżeli kupując nowe konto nie zmienisz od razu hasła no to może byś lipa, druga sytuacja kiedy blokują konto to taka jak dwie osoby z niego korzystają jednocześnie, pewnie twój brat pobierał pliki, ty się zalogowałeś z innego komputera z innym IP i pach, serwis stwierdził że chcesz konto wykorzystać niezgodnie z regulaminem (jedno konto=jeden komputer który może z niego korzystać)
    nie pozostaje tobie nic innego jak zakup nowego konta
    yhy spytaj się brata czy nie zmienił loginu i hasła
     
  4. ZenStone

    ZenStone Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Wrzesień 5, 2009
    Posty:
    9
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Eh nie prawda ja uzywalem przez wiele miesiecy Rapida na 2 kompy i nic sie nie dzialo . Poprostu napiszd do Gosci z rapida !
     
  5. ekous

    ekous Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 13, 2009
    Posty:
    12
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    z nienacka
    jakiego programu do ściągania używasz?
     
  6. igorro

    igorro Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 2, 2008
    Posty:
    1025
    Polubienia:
    4
    Punkty za osiągnięcia:
    38
    Nie,:) jeśli linki które chcesz pobrać mają końcówkę html to ją usuń wklej bez tego i pobierz w tedy wszystko powinno być ok!
     
  7. mrkotekPL

    mrkotekPL Banned

    Dołączył:
    Czerwiec 29, 2009
    Posty:
    12
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    sory, ale bylem tak wkur****y, ze nie moglem trafic w klawiature.
    dzieki igorro, dziala
     
  8. obcy33

    obcy33 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 3, 2008
    Posty:
    616
    Polubienia:
    11
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Grudziądz/Świecie
    wtrącę taki mały offtop ale jDownloader "łyka" mi linki z rapida również z końcówką html
     
Wczytywanie...

Poleć forum