1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Konsloa NTSC

Temat na forum 'Dla świeżaków' rozpoczęty przez dragon1493, Grudzień 21, 2014.

  1. dragon1493

    dragon1493 Banned

    Dołączył:
    Grudzień 25, 2013
    Posty:
    789
    Polubienia:
    71
    Punkty za osiągnięcia:
    28
    Tak, jak wgrasz odpowiedni klucz napedu :)
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. z0nk31

    z0nk31 Banned V.I.P Pomocnik Użytkownik Game Master PSforum.pl

    Dołączył:
    Maj 6, 2011
    Posty:
    4925
    Polubienia:
    958
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    Łódź
    żeby przełożyć napęd musisz włączyć konsolę PAL i wydobyć z niej klucz potrzebny do zrobienia spoofa w konsoli NTSC.
    jeśli się uda to nie ma problemu.
     
  4. loku92

    loku92 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Grudzień 6, 2013
    Posty:
    6
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Płeć:
    Mężczyzna
    tzn jak mam wgrać taki klucz to chodzi o ten z przerobienia ???
     
  5. loku92

    loku92 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Grudzień 6, 2013
    Posty:
    6
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Płeć:
    Mężczyzna
    dodam że ogarniam temat dosyć dobrze lecz chciałby dobrze zrozumieć żeby się potem nie pogubić więc tak klucz mam wyciągnąć jak przy przerabianiu ??? i co potem z tym kluczem ??
     
  6. z0nk31

    z0nk31 Banned V.I.P Pomocnik Użytkownik Game Master PSforum.pl

    Dołączył:
    Maj 6, 2011
    Posty:
    4925
    Polubienia:
    958
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    Łódź
    tak
    przy przerabianiu konsoli musisz wyciągnąć klucz napędu żeby wgrać flasha.
    przy podmianie napędów musisz mieć klucze obydwu napędów żeby móc 'przepisać' klucz z pierwszego na drugi (w Twoim przypadku z PAL na NTSC)
    Nie wiem czy da się wyciągnąć klucz z niesprawnej konsoli (w sensie podpiąć sam napęd do kompa) więc niech wypowie się ktoś bardziej obeznany.
    jeśli będziesz mieć obydwa klucze to już 75% roboty za Tobą
     
  7. loku92

    loku92 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Grudzień 6, 2013
    Posty:
    6
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Płeć:
    Mężczyzna
    no to postaram się jak najszybciej wyciągnąć te klucze i co dalej będę miał zrobić ??
     
  8. -=SETH=-

    -=SETH=- -= XBOX GOD =- Członek Załogi Administrator Super Moderator Xbox One V.I.P Pomocnik XBOX MANIAK Game Master Liga XboxForum.pl Achievement Hunter PSforum.pl

    Dołączył:
    Wrzesień 11, 2010
    Posty:
    28031
    Polubienia:
    3210
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    مصر
    Da się wyciągnąć klucz.
    Tylko nie licz na to, że konsola NTSC nagle Ci się zrobi PAL po takim zabiegu.
    Ona nadal będzie NTSC.
     
  9. z0nk31

    z0nk31 Banned V.I.P Pomocnik Użytkownik Game Master PSforum.pl

    Dołączył:
    Maj 6, 2011
    Posty:
    4925
    Polubienia:
    958
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    Łódź
    więc pozostaje Ci wgrać flasha 3.0 i ściągać gry region free.
    albo najrozsądniej będzie sprzedać obydwie konsole i kupić jedną sprawną
     
  10. opeael2

    opeael2 Pomocnik Pomocnik XBOX MANIAK Użytkownik PSforum.pl

    Dołączył:
    Styczeń 31, 2010
    Posty:
    6154
    Polubienia:
    390
    Punkty za osiągnięcia:
    83
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    Nidzica
  11. loku92

    loku92 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Grudzień 6, 2013
    Posty:
    6
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Płeć:
    Mężczyzna
    szkoda myślałem że jak przełożę z pal do ntsc to ta ntsc stanie się pal szkoda
     
  12. loku92

    loku92 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Grudzień 6, 2013
    Posty:
    6
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Płeć:
    Mężczyzna
    no to temat do zamknięcia
     
Wczytywanie...

Poleć forum