1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

konsola bez napędu

Temat na forum 'Dla świeżaków' rozpoczęty przez janowy, Lipiec 20, 2013.

  1. janowy

    janowy Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Lipiec 20, 2013
    Posty:
    3
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    witam

    wpadła mi w ręce konsolka z niedziałającym napędem, czy jest jakaś szansa na podpięcie do niej jakiegoś dysku zewnętrznego tak aby śmigała?
    jestem kompletnie blady w tej tematyce, więc jeśli już gdzies istnieje podobny temat prosze o naprowadzenie

    pozdrawiam
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. mateusz_44

    mateusz_44 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Maj 7, 2011
    Posty:
    34
    Polubienia:
    3
    Punkty za osiągnięcia:
    8
    Miasto:
    Dębica
    W jakim sensie nie działa tacka się nie wysuwa czy nie odczytuje plyt
    Jeżeli nie czyta płyt to do wymiany laser jeżeli napęd wogóle nie reaguje to można spróbować wyciągnąć z niego klucz a jak się niechcesz bawić z napędem to zrub RGH (chip) koszt 150 pln
    Wysłane z mojego LG-P700 za pomocą Tapatalk 2
     
  4. janowy

    janowy Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Lipiec 20, 2013
    Posty:
    3
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    nie czyta plyt, czyli jesli zrobie rgh naped nie bedzie mi potrzebny i bede mogl odpalac gry z pendriva? piraty znaczy sie?
     
  5. opeael2

    opeael2 Pomocnik Pomocnik XBOX MANIAK Użytkownik PSforum.pl

    Dołączył:
    Styczeń 31, 2010
    Posty:
    6154
    Polubienia:
    390
    Punkty za osiągnięcia:
    83
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    Nidzica
    Tak. Naped wtedy nie potrzebny. Mozna odpalac wszystko z pena lub dysku usb

    Wysyłane z mojego LG-P700 za pomocą Tapatalk 2
     
  6. TigraTeam

    TigraTeam Banned

    Dołączył:
    Listopad 8, 2009
    Posty:
    4128
    Polubienia:
    513
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Bielsko-Biala

    Dokładnie,jaka data produkcji konsoli?? Jest na nalepce z tyłu.
     
  7. janowy

    janowy Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Lipiec 20, 2013
    Posty:
    3
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
  8. Imperial BoRo

    Imperial BoRo Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Maj 9, 2013
    Posty:
    389
    Polubienia:
    31
    Punkty za osiągnięcia:
    28
    ma hdmi?
    Bo na falconie to różnie jest
     
  9. opeael2

    opeael2 Pomocnik Pomocnik XBOX MANIAK Użytkownik PSforum.pl

    Dołączył:
    Styczeń 31, 2010
    Posty:
    6154
    Polubienia:
    390
    Punkty za osiągnięcia:
    83
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    Nidzica
    To smialo rob rgh i sie nie zastanawiaj

    Wysyłane z mojego LG-P700 za pomocą Tapatalk 2
     
  10. sk00ti

    sk00ti Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Czerwiec 15, 2010
    Posty:
    119
    Polubienia:
    8
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Tak, wystarczy że zrobisz rgh i będzie ok

    Wytatapane z SII
     
  11. Krycha1987

    Krycha1987 Banned

    Dołączył:
    Lipiec 21, 2013
    Posty:
    385
    Polubienia:
    21
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    W miejsce napędu gdy zrobisz RGH możesz włożyć dysk 3,5' albo zamontować dużo lepsze chłodzenie. Jednak ja bym się zastanowił i podliczył koszta gdyż 2008r to prawdopodobnie płyta falcon, wpakujesz $ a konsola odmówi posługi.
     
  12. koloboro

    koloboro Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 18, 2013
    Posty:
    87
    Polubienia:
    4
    Punkty za osiągnięcia:
    8
    Płeć:
    Mężczyzna
    koszta zależą od tegoczy zrobi sam czy ktoś odpłatnie.
     
  13. Krycha1987

    Krycha1987 Banned

    Dołączył:
    Lipiec 21, 2013
    Posty:
    385
    Polubienia:
    21
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Sam raczej nie zrobi bo jak napisał "jestem kompletnie blady w tej tematyce"
     
Wczytywanie...

Poleć forum