1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Konsola czyta gry z LT 2.0 na LT 3.0 najnowszy dash,

Temat na forum 'Kosz' rozpoczęty przez Łukasz Kapelan, Styczeń 10, 2014.

  1. Łukasz Kapelan

    Łukasz Kapelan Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Sierpień 19, 2012
    Posty:
    36
    Polubienia:
    2
    Punkty za osiągnięcia:
    8
    Miasto:
    Gliwice
    Witam wszystkich,
    Przerobiłem napęd Xboxa na LT 3.0, a wcześniej miałem nagrane gry z topologią pod LT 2.0.
    Ale o dziwo konsola je czyta normalnie o_O - cieszy mnie to natomiast mamy pytanie czy to możliwe, że tak po prostu jest czy przy nagrywaniu musiałem coś poknocić i wgrałem jednak na 3.0?
    Czy może mogę się spodziewać jakiś niespodzianek podczas grania lub jakiegoś "kuku" jak podłącze do internetu i będę w te gry grać?

    Napęd BENQ VOD6038 LT+ 3.0

    Pozdrawiam! :)
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. JaZz

    JaZz PlayStation 4 Ryżownik V.I.P XBOX MANIAK Użytkownik

    Dołączył:
    Luty 7, 2010
    Posty:
    1963
    Polubienia:
    359
    Punkty za osiągnięcia:
    83
    a nie masz przypadkiem Hitachi GDR-3120L ? tzn jesteś pewny że BenQ? Gry ma się rozumieć XGD3?
     
  4. Łukasz Kapelan

    Łukasz Kapelan Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Sierpień 19, 2012
    Posty:
    36
    Polubienia:
    2
    Punkty za osiągnięcia:
    8
    Miasto:
    Gliwice
    Na pewno mam BenQ - sam flashowałem. XGD3 tylko GTA V, ale niestety i tak nie da się pograć, bo konsola z 2007 i wystąpił tu słynny przypadek, że nie działa na niej GTAV, ale odczytuje.
     
  5. JaZz

    JaZz PlayStation 4 Ryżownik V.I.P XBOX MANIAK Użytkownik

    Dołączył:
    Luty 7, 2010
    Posty:
    1963
    Polubienia:
    359
    Punkty za osiągnięcia:
    83
    Mówisz że nagrane gry pod 3.0 działają, a jedyną xgd3 którą masz to gta5. Nie wiem czy wiesz że gry xgd2 nagrywa się tak samo na LT 2.0 jak i na 3.0. Topologię zmienia się tylko w grach xgd3 i xgd2 z ap 2.6 (2.5).
     
Wczytywanie...

Poleć forum