1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Konsola długo bootuje ?

Temat na forum 'Konsola' rozpoczęty przez marek789, Luty 7, 2014.

  1. marek789

    marek789 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Lipiec 1, 2011
    Posty:
    147
    Polubienia:
    40
    Punkty za osiągnięcia:
    28
    Miasto:
    Sosnowiec
    Witam bo zdaje mi się że moja konsola slim zwykła z 2010 zaczyna coraz dłużej się włączać. Konsola potrafi się ładować ok 35 sekund czy to normalne ? Mam lt 3.0.

    Wysłane z mojego GT-I8160 za pomocą Tapatalk 2
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. dudi2000

    dudi2000 Xbox One Xbox One V.I.P Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 20, 2010
    Posty:
    920
    Polubienia:
    97
    Punkty za osiągnięcia:
    28
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    Bieruń
    Normalne

    Wysłane z mojego ST26i
     
  4. -=DEXTER=-

    -=DEXTER=- Pomocnik Pomocnik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 8, 2008
    Posty:
    7158
    Polubienia:
    552
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Miasto:
    Kalisz, Poland
    Wyjmij dysk i zobacz czy pomogło.

    Wysłane z mojego SM-N9005 przy użyciu Tapatalka
     
  5. marek789

    marek789 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Lipiec 1, 2011
    Posty:
    147
    Polubienia:
    40
    Punkty za osiągnięcia:
    28
    Miasto:
    Sosnowiec
    Jak wyciągam dysk to konsola się włącza nawet do 10 s. dlaczego tak mam że z dyskiem ok 35 s się włącza ?
     
  6. opeael2

    opeael2 Pomocnik Pomocnik XBOX MANIAK Użytkownik PSforum.pl

    Dołączył:
    Styczeń 31, 2010
    Posty:
    6154
    Polubienia:
    390
    Punkty za osiągnięcia:
    83
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    Nidzica
  7. djploki

    djploki Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 31, 2009
    Posty:
    2565
    Polubienia:
    250
    Punkty za osiągnięcia:
    83
    Miasto:
    Jelenia Góra
    35 sekund chyba jest do przeżycia. To nie jtag.
     
  8. Imperial BoRo

    Imperial BoRo Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Maj 9, 2013
    Posty:
    389
    Polubienia:
    31
    Punkty za osiągnięcia:
    28
    rgh ;)
     
  9. z0nk31

    z0nk31 Banned V.I.P Pomocnik Użytkownik Game Master PSforum.pl

    Dołączył:
    Maj 6, 2011
    Posty:
    4925
    Polubienia:
    958
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    Łódź
    przecież napisał że ma LT 3.0 ale nie wspomniał nic o RGH
     
  10. XBOX-M4ST3R

    XBOX-M4ST3R Pomocnik Pomocnik Użytkownik

    Dołączył:
    Kwiecień 24, 2009
    Posty:
    833
    Polubienia:
    69
    Punkty za osiągnięcia:
    28
    U mnie też z dyskiem zawsze często długo się ładował i miało to chyba związek z netem (łączyło się z Live), bo bez neta było szybciej.
     
  11. maxoff

    maxoff Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Marzec 18, 2010
    Posty:
    1283
    Polubienia:
    182
    Punkty za osiągnięcia:
    63
    Spróbuj zgrać najważniejsze dane z dysku (save itp) na pena, a później sformatuj HD.
    Może pomoże jeśli dysk nie ma bad sector'ów, a tylko posypały się pliki na dysku.
    Chociaż wczoraj miałem u siebie konsole z podobną usterką i w tamtym przypadku winowajcą był napęd.... - po odłączeniu napędu konsola wstawała normalnie, a z napędem trwało to wieki.
    Wgrałem jeszcze raz CFW do napędu i po problemie.
     
  12. Imperial BoRo

    Imperial BoRo Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Maj 9, 2013
    Posty:
    389
    Polubienia:
    31
    Punkty za osiągnięcia:
    28
    OMG Chodziło mi że facet napisał że jtag długo bootuje. Więc napisałem że rgh bo jtag od razu ma boota a ty się czepiasz...
     
  13. djploki

    djploki Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 31, 2009
    Posty:
    2565
    Polubienia:
    250
    Punkty za osiągnięcia:
    83
    Miasto:
    Jelenia Góra

    Stary ja doskonale wiem, że jtag bootuje od strzała dlatego napisałem, że to nie jtag, bo gość ma rgh.
     
  14. pocinas

    pocinas Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Lipiec 30, 2011
    Posty:
    1087
    Polubienia:
    133
    Punkty za osiągnięcia:
    63
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    Południowo-Zachodnia Anglia
    Ale kręcicie. Przecież nie napisał że ma RGH tylko samo LT3.0

    Zrób jak MAXOFF napisał w poście #10
     
Wczytywanie...

Poleć forum