1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Konsola długo się wyłącza?

Temat na forum 'Kosz' rozpoczęty przez ferdek09, Styczeń 17, 2011.

  1. ferdek09

    ferdek09 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Maj 16, 2010
    Posty:
    2
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Witam! Mam mały problem z konsolą bo czasami gdy wyłączam konsole to ona jeszcze chodzi tzn. obraz normalnie znika ale wiatraczki tak jakby jeszcze chodziły i po jakiś 15-30 sekundach przestają się kręcić. Czy to może być znak że wystąpi rod? Konsola w wersji Arcade z płytą główna Jasper.
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. T0Mmy

    T0Mmy Banned

    Dołączył:
    Październik 15, 2010
    Posty:
    605
    Polubienia:
    4
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Warszawa
    Moim zdaniem nie masz sie co przejmować też mam jaspera i jak wyłączam przyciskiem to trochę jeszcze chodzi konsola .
     
  4. CaZa

    CaZa Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 18, 2010
    Posty:
    39
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Wiatraki chodzą by oddać ciepło, raczej nie masz sie czym przejmować, mój falcon też tak ma (ale nie do 30sec, moze temu ze gram max 2h i koniec? :p )
     
  5. rs.pect

    rs.pect Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 21, 2010
    Posty:
    564
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    gdzieś w Polsce
    Trochę dziwne, bo na moim Jasperze od razu wiatraki się wyłączają, ale w twoim przypadku to dobrze, bo od czasu, gdy przeczytałem o RRoD na Slimkach, po ciężkim graniu (typu 2h Just Cause 2) zostawiam dashboard na 5 minut. Moim zdaniem nie ma czego się obawiać.
     
  6. kufer111

    kufer111 Banned

    Dołączył:
    Grudzień 9, 2008
    Posty:
    618
    Polubienia:
    10
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Zdolny Śląsk
    masz w dashboardzie ustawione pobieranie w tle- konsola sprawdza za ten czas czy dalej jest dostęp do neta i czy nie ma coś do pobrania na dysk z live, tyle.
     
  7. ferdek09

    ferdek09 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Maj 16, 2010
    Posty:
    2
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Thx za odpowiedzi! ;D Dobrze że to nic poważnego! rzeczywiście mam ustawione pobieranie w tle wyłączę to i git ;)
     
Wczytywanie...

Poleć forum