1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Konsola do końca sie nie włącza

Temat na forum 'Dla świeżaków' rozpoczęty przez sci92bior, Maj 4, 2010.

  1. sci92bior

    sci92bior Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Listopad 8, 2009
    Posty:
    12
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Mam taki problem a mianowicie czasami gdy włączam konsole pokazuje sie logo xboxa (animowane) i nic dalej nie da sie zrobic, tylko ja wylaczyc. Po nastepnym wlaczeniu jest juz ok ale zdarze sie to dosc czesto. A drugi problem to taki, ze nie moge edytowac swojego avatara, poniewaz gdy wchodze w jego edycje ekran staje sie czarny a konsola sie zawiesza ;/ (mam nowego dasha)
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. XboxArcade18

    XboxArcade18 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Luty 6, 2010
    Posty:
    135
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    Lubin
    Jaka Wersja konsoli?
     
  4. sci92bior

    sci92bior Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Listopad 8, 2009
    Posty:
    12
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
  5. XboxArcade18

    XboxArcade18 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Luty 6, 2010
    Posty:
    135
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    Lubin
    Jasper ciężko mi powiedzieć, co jest nie tak bo jak wiesz Jaspery żadko łapią rrody, masz zainstalowany nowy dash? Czy wcześniej tez tak sie działo na innym dashu? jak nie to raczej długo konsola nie pociągnie.
     
  6. sci92bior

    sci92bior Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Listopad 8, 2009
    Posty:
    12
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Nie no tak zaczelo sie robic po instalacji nowego dasha wlasciwie ;/
    A konsola jest stosunkowo nowa bo kupilem ja w listopadzie 2009 (produkcja chyba kwiecień 2009) a nie gram na niej za duzo max 1,5 h dziennie, tylko ze jest w takim miejscu gdzie maly przeplyw powietrza i po dluzszym graniu duzo cieplego powietrza jest wokol niej.
     
  7. -=DEXTER=-

    -=DEXTER=- Pomocnik Pomocnik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 8, 2008
    Posty:
    7158
    Polubienia:
    552
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Miasto:
    Kalisz, Poland
    wyciagaj plyte z napedu bo to moze od tego. Co do avatara to wywal avatary z dysku i zainstaluj ponownie. Jak dalej to samo to cos nie tak z pamiecia konsoli.
     
  8. Touch!

    Touch! V.I.P V.I.P Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 15, 2010
    Posty:
    3145
    Polubienia:
    9
    Punkty za osiągnięcia:
    38
    Miasto:
    Warszawa
    Albo sprubój jeszcze przeinstalowac dasha, jak to noc nie da to tak jak mówi dexter czyli jeżeli nie masz przerobionej konsoli to gwarancja.
     
  9. Qazimodo

    Qazimodo Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Maj 30, 2009
    Posty:
    1690
    Polubienia:
    4
    Punkty za osiągnięcia:
    38
    Miasto:
    Alfa Centauri
    no może to ją boli ,przestaw sprzęt w inne miejsce i sprawdź
    spróbuj też czy z odłączonym dyskiem jest to samo czy ustępuje
    o ile masz dysk ?
     
  10. sci92bior

    sci92bior Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Listopad 8, 2009
    Posty:
    12
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    nie mam dysku... Ostatnio tylko podpialem pendriva 4 gb tak tyko zeby zobaczyc czy dziala
     
  11. adidas2009

    adidas2009 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Wrzesień 23, 2009
    Posty:
    928
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    Polnocna czesc kraju ;).
    Wejdz do ustawien systemowych > pamiec > nacisnij Y na "Jednostka pamiec" lub MU (zalezy na czym masz aktualizacje) > klikasz "usun aktualizacje systemu" (zostanie w konsoli tylko sama aktualizacja bez awatarow itp. smieci). Podlacz sie do sieci i zrob aktualizacje (ew. przez pendrive'a).
     
  12. sci92bior

    sci92bior Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Listopad 8, 2009
    Posty:
    12
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Z avatarami juz sie uporałem, pendrive z ktorego instalowalem aktuaizacje byl uszkodzony i musialy robić sie jakies bledy podczas aktualizacji... dzieki za pomoc
     
Wczytywanie...

Poleć forum