1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Konsola do monitora

Temat na forum 'Dla świeżaków' rozpoczęty przez darkmatthew, Luty 26, 2012.

  1. darkmatthew

    darkmatthew Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 28, 2011
    Posty:
    22
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Siemka.Nie mogę gdzie indziej umieścić.(20 postów)
    Czy można podłączyć xboxa 360 do monitora?Nie ma hdmi monitor.
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. Ciesiel91

    Ciesiel91 V.I.P V.I.P

    Dołączył:
    Maj 31, 2011
    Posty:
    2221
    Polubienia:
    34
    Punkty za osiągnięcia:
    48
    Miasto:
    Warszawa
  4. darkmatthew

    darkmatthew Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 28, 2011
    Posty:
    22
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    A ile taki kabel kosztuje?
     
  5. TigraTeam

    TigraTeam Banned

    Dołączył:
    Listopad 8, 2009
    Posty:
    4128
    Polubienia:
    513
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Bielsko-Biala
    oryginalny ms albo big ben kolo 100zl
     
  6. NeVeR95

    NeVeR95 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 3, 2012
    Posty:
    99
    Polubienia:
    5
    Punkty za osiągnięcia:
    8
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    Puławy
    ja gram na chińskim i jakoś nie narzekam jakość jest dobra.
     
  7. Tofu212

    Tofu212 Banned

    Dołączył:
    Luty 2, 2012
    Posty:
    1487
    Polubienia:
    97
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    ja chiński za 30zl kupiłem obraz kwestia dobrego ustawienia w konsoli tylko obrazu
     
  8. darkmatthew

    darkmatthew Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 28, 2011
    Posty:
    22
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Ja tam na jakość nie narzekałem nigdy.youtubowe 360p mi wystarcza ;p
     
  9. cyborg95

    cyborg95 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 22, 2010
    Posty:
    533
    Polubienia:
    4
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Śląsk
    Jeżeli kupisz podróbkę z allegro to nie chodzi że będzie złą jakość , może będzie gorsza od oryginalnego albo BigBen ale na chińskim mogą pojawiać się różne artefakty , nie polecam lepiej dołożyć i kupić oryginalny albo BigBen ( nie kupisz go na allegro chyba ze używka ) musisz poszukać po sklepach typu Media , Saturn . A chyba każdy się cieszy dobrą grafiką , anie badziewiem jak ci wystarczy 360p to podłącz xa pod stary tv na czincze ;p
     
  10. darkmatthew

    darkmatthew Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 28, 2011
    Posty:
    22
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Jeszcze nie mam konsoli a mam kabel kupować?I to nie jest jeszcze pewne w 100%,że kupie.
     
  11. lejtek

    lejtek Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Czerwiec 17, 2011
    Posty:
    62
    Polubienia:
    9
    Punkty za osiągnięcia:
    8
    Ja miałem kupić taki kabel "na cwilę" chiński za 19.99:p i ta chwila tak się już ciągnie 1,5 roku:) ale zdziwko bo żadnych problemów z nim nie było póki co. Jakością nie odbiega od kompa podłączonego pod DVI.
     
  12. PatrykosBoss3

    PatrykosBoss3 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Luty 27, 2012
    Posty:
    23
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    3
    wystarczy , że zwykłym kablem co koledzy wyżej powiedzieli .HDMI do monitora z hd jak już coś
     
Wczytywanie...

Poleć forum