1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

konsola działa brak obrazu

Temat na forum 'Dla świeżaków' rozpoczęty przez Dixon11, Styczeń 5, 2013.

  1. Dixon11

    Dixon11 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Styczeń 5, 2013
    Posty:
    2
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Kupiłem xboxa używanego podłaczam do TV przez HDMI innych kabli nie posiadam i kontrolki święcą sie na zielono rroda nie ma xbox działa ale nie mam obrazu dzwoniłem do kolesia od którego kupiłem mówi że w środku jest jakiś przełącznik czy to prawda czy można tam coś przełaczać żeby obrazu nie pokazywało? Trochę debilne pytanie laikowate ale proszę o odpowiedz
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. akir

    akir Xbox One Xbox One V.I.P Pomocnik Użytkownik PSforum.pl

    Dołączył:
    Grudzień 23, 2008
    Posty:
    12084
    Polubienia:
    1068
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Miasto:
    Bielsko-Biała
    Odp: konsola działa brak obrazu

    Na moje oko konsola trup.

    Wysłane z mojego LG-P500 za pomocą Tapatalk
     
  4. eragon3

    eragon3 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 26, 2012
    Posty:
    9
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    A na moje oko wymień kabel
     
  5. scorpion22

    scorpion22 Banned

    Dołączył:
    Czerwiec 4, 2011
    Posty:
    442
    Polubienia:
    24
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    na moje oko wejdź do menu telewizora i wybierz wyświetlanie obrazu z odpowiedniego wejścia. Jak nie pomoże to zmiana kabla a jak to nie pomoże to coś nie tak z konsolą.
     
  6. Dixon11

    Dixon11 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Styczeń 5, 2013
    Posty:
    2
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Tylko że właśnie próbowałem na dwóch kablach HDMI i lipa z telewizorem też odrazu próbowałem hdmi 1 hdmi 2
     
  7. Deadpool

    Deadpool Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 20, 2012
    Posty:
    79
    Polubienia:
    18
    Punkty za osiągnięcia:
    8
    Może miał coś innego ustawionego w opcjach konsoli, spróbuj przywrócić go do ustawień fabrycznych. Trzeba przytrzymać przycisk włączenia, chyba :p (nie jestem pewnien, nigdy tego nie robiłem .)

    EDIT:

    Musisz nacisnąć Y i prawy spust(RT) podczas startu konsoli.
     
  8. piotrek1985144

    piotrek1985144 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Wrzesień 15, 2012
    Posty:
    44
    Polubienia:
    3
    Punkty za osiągnięcia:
    8
    Miasto:
    Lichfield
    mialem tak kiedys byl dzwiek a brak obrazu niestety byla to wina jednego z GPU i servis .... jesli ci to pomoze na priva nr gg do tego servisu ci wysle...sa wpozadku i dobrze naprawiaja
     
  9. Lewis

    Lewis Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Marzec 30, 2011
    Posty:
    1022
    Polubienia:
    103
    Punkty za osiągnięcia:
    63
    Miasto:
    Wola śląsk
    pewnie koles sprzedawal konsole po rrodzie i masz babo placek heh...
     
  10. dawidwronowski1

    dawidwronowski1 Banned

    Dołączył:
    Grudzień 23, 2012
    Posty:
    63
    Polubienia:
    4
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Stare Sioło
    Widać odrazu że gośc coś kręci że tam jest jakiś przycisk do pokazywania obrazu haha :) moim zdaniem GPU siedzi, zobacz jeszcze zwykłum kablem nie HDMI bo może być wejście HDMI spalone.
     
  11. willox125

    willox125 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 18, 2011
    Posty:
    28
    Polubienia:
    2
    Punkty za osiągnięcia:
    3
    Miasto:
    Cieszyn
    Ewentualnie coś z chipem ANA/HANA. Jeźeli tak to układ do wymiany
     
  12. Maniak driftu

    Maniak driftu Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 25, 2012
    Posty:
    99
    Polubienia:
    13
    Punkty za osiągnięcia:
    8
    Miasto:
    Skarżysko
    na moje oko serwis tylko .
     
Wczytywanie...

Poleć forum