1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

konsola - dziwna sprawa

Temat na forum 'Kosz' rozpoczęty przez akira5, Grudzień 5, 2009.

Status Tematu:
Zamknięty.
  1. akira5

    akira5 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 22, 2009
    Posty:
    93
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    Pobiedna/ Wrocław
    witam. kupilem konsole na allegro. tanio bo uszkodzona (3 rod). dostalem ja. robie test i podlaczam, ale konsola normalnie dziala. wlaczalem ja chyba z 20 razy i nadal to samo. nie chce sie popsuc. nawet zostawilem ja wlaczona na dluzszy czas i zero problemow? o co chodzi?
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. Rider112

    Rider112 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 22, 2009
    Posty:
    101
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Chodzi o to, że koleś który ci sprzedał jest frajerem i sprzedał ci uszkodzoną konsolę, która nie jest uszkodzona.
    PS. 3 czerwone diody pojawiają się również wtedy, gdy nie dociśniemy końcówki od zasilacza z tyłu konsoli. Być może taki problem miał sprzedawca.
     
  4. akira5

    akira5 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 22, 2009
    Posty:
    93
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    Pobiedna/ Wrocław
    raz tak wlasnie mialem i pomyslalem ok mial racje nie dziala ale wylaczylem konsole i docisnalem zasilacz i dziala i dziala.

    koles wspominal ze miala wymieniane lub montowane jakies coolery. nie wiem o co chodzi, dodam ze konsola posiada dysk 20GB i naped Hitachi. niby ma przerobke ale nie wiem jaka :p
     
  5. pnsr

    pnsr Banned

    Dołączył:
    Listopad 17, 2009
    Posty:
    7
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    pewnego dnia Manchester
    hah wygląda na to że niezły zakup. A tak z ciekawości ile zapłaciłeś ?
     
  6. Rider112

    Rider112 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 22, 2009
    Posty:
    101
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    A, może wyssał skąd wiesz? Poza tym jak już pisałem jak się nie dociśnie końcówki zasilacza z tyłu konsoli pojawia się rrod. Może koleś nie docisnął... Nie ważne czy była naprawiana czy coś. JAK DZIAŁA TO DZIAŁA I SIĘ CIESZ, bo właśnie wygrałeś xboxa za pół ceny :p
     
  7. akira5

    akira5 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 22, 2009
    Posty:
    93
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    Pobiedna/ Wrocław
    skoro mowicie ze niezly zakup to spoko. licytacja na allegro 290 zl + 20 zl przesylka. tylko brak pada. ale konsola z 2006 roku. widac ze byla otwierana :) posiada jeszcze starszy dashboard ale jest w super stanie. no i dysk 20 :p no i nigdy nie byla podlaczana do neta
     
  8. Rider112

    Rider112 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 22, 2009
    Posty:
    101
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Pada można też obstukać używanego na allegro na licytacji. Konsolki z 2006 mają teraz problemy z chłodzeniem, ale jak mówisz, że w dobrym stanie to git. Dashboard można wgrać offline. A jak chcesz sprawdzić jaką masz przeróbke to musisz pokombinować z wave.
     
  9. akira5

    akira5 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 22, 2009
    Posty:
    93
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    Pobiedna/ Wrocław
    o chlodzenie sie nie martwie. ma duzo miejsca do "oddychania" jak dobrze pamietam nagralem pes 2010 (chyba wave 3), myslalem ze konsola ma iXtreme 1.51, wkladam plyte i wyswietla sie tylko logo xbox 360, najwyzej przerobie na 1.51 bo czytalem ze na napedzie czyta wszystko bez zadnych paczowan :p
     
  10. Rider112

    Rider112 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 22, 2009
    Posty:
    101
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Jak masz hitachi i wgrasz 1.51 to pójdzie każde wave.
     
  11. akira5

    akira5 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 22, 2009
    Posty:
    93
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    Pobiedna/ Wrocław
    wiem kolego o tym. jak widzimy czasem warto kupic na allegro :yeye:
     
  12. Qazimodo

    Qazimodo Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Maj 30, 2009
    Posty:
    1690
    Polubienia:
    4
    Punkty za osiągnięcia:
    38
    Miasto:
    Alfa Centauri
    koniecznie skontaktuj sie ze sprzedającym i mu podziękuj
    za wspaniały prezent na Mikołaja :D
     
  13. Benko

    Benko Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 3, 2009
    Posty:
    29
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    To trzema mieć farta. :D
     
  14. PatrixOK

    PatrixOK Banned

    Dołączył:
    Sierpień 17, 2009
    Posty:
    653
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Tak tylko ze konsola z 2006 roku hm... nie liczyl bym na dlugo bo to jest jakis wyjatek... bo zadko sa spotykane konsole 2006 rok ktore dzialaja jeszcze .
     
  15. akira5

    akira5 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 22, 2009
    Posty:
    93
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    Pobiedna/ Wrocław
    sprzedawca cos tam gadal ze jakies tam coolery miala zakladane zeby sie tak nie grzala. jak wlaczylem ja dzis na 2 godziny to nie byla goraca
     
Wczytywanie...
Status Tematu:
Zamknięty.

Poleć forum