1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Konsola FAT bez RGH i dysk 500GB??

Temat na forum 'Konsola' rozpoczęty przez urbek, Wrzesień 12, 2014.

  1. urbek

    urbek Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 25, 2011
    Posty:
    55
    Polubienia:
    12
    Punkty za osiągnięcia:
    8
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    Kobyłka
    Hej, mam pytanie bo dzisiaj na stronie majora nelsona zobaczyłem że będzie edycja xbox360 z dyskami 500GB. Ma może ktoś info czy da się do nieprzerabianej konsoli podłączyć dysk 500GB i będzie widoczna cała przestrzeń dysku??
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. akir

    akir Xbox One Xbox One V.I.P Pomocnik Użytkownik PSforum.pl

    Dołączył:
    Grudzień 23, 2008
    Posty:
    12090
    Polubienia:
    1068
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Miasto:
    Bielsko-Biała
    Tak da sie od dłuższego czasu
     
    1 osoba to lubi.
  4. urbek

    urbek Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 25, 2011
    Posty:
    55
    Polubienia:
    12
    Punkty za osiągnięcia:
    8
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    Kobyłka
    Hej, śliczne dzięki za info. Dla mnie to bardzo dobra informacja. Orientujesz się czy trzeba kupić jakiś konkretny model dysku?? I jak już będę miał ten dysk to go montuję i już działa??
     
  5. akir

    akir Xbox One Xbox One V.I.P Pomocnik Użytkownik PSforum.pl

    Dołączył:
    Grudzień 23, 2008
    Posty:
    12090
    Polubienia:
    1068
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Miasto:
    Bielsko-Biała
    Nie to sa tylko wybrane serie wd. Po zakupie trzeba go flashowac
     
Wczytywanie...

Poleć forum