1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Konsola i co dalej? najświeższy

Temat na forum 'Dla świeżaków' rozpoczęty przez wasskii, Maj 7, 2012.

  1. wasskii

    wasskii Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Maj 7, 2012
    Posty:
    5
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    witam

    Jestem nowy :) Poczytałem trochę na temat przeróbek na tym forum. Dostałem na komunię konsolę. Chciałbym zapytać czy jest opcja ściągnięcia gry i załączenie z dysku (mam 250GB). Konsola nie przerabiana.
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. gofer88

    gofer88 Użytkownik Użytkownik Świeżak

    Dołączył:
    Czerwiec 7, 2008
    Posty:
    15
    Polubienia:
    5
    Punkty za osiągnięcia:
    3
    Miasto:
    3City
    Bez przerobionej konsoli nie odpalisz kopii gier.
     
    1 osoba to lubi.
  4. mitsurugi6

    mitsurugi6 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Marzec 31, 2011
    Posty:
    113
    Polubienia:
    16
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Tak jak up@ bez przerobienia konsoli ani rusz.
     
    1 osoba to lubi.
  5. KaBooM

    KaBooM XBOX MANIAK XBOX MANIAK Użytkownik Świeżak

    Dołączył:
    Grudzień 14, 2011
    Posty:
    972
    Polubienia:
    109
    Punkty za osiągnięcia:
    43
    RGH i grasz z dysku bez płyt
     
    1 osoba to lubi.
  6. wasskii

    wasskii Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Maj 7, 2012
    Posty:
    5
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    dzieki za pomoc,

    czy kazda konsole mozna przerobic RGH? Jesli nie to jak to sprawdzic? Czytalem cos ze konsole po maju 2011 nie da sie modyfikowac
     
  7. tel

    tel Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Maj 28, 2010
    Posty:
    1051
    Polubienia:
    134
    Punkty za osiągnięcia:
    63
    Zrobisz rgh na konsolach wyprodukowanych do sierpnia 2011.
    Można też spojrzeć na nalepkę z tyłu konsoli, jeżeli jest 10,83A to jest to płyta trinity, jeżeli 9,86A to corona.
     
  8. wasskii

    wasskii Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Maj 7, 2012
    Posty:
    5
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    MFR date: 2011-11-02.

    Tego sybmbolu z góry nie znalazłem. Czy to znaczy, że mojej konsoli nie można modyfikować?

    z góry dzięki za pomoc.
     
  9. XBOX-M4ST3R

    XBOX-M4ST3R Pomocnik Pomocnik Użytkownik

    Dołączył:
    Kwiecień 24, 2009
    Posty:
    833
    Polubienia:
    69
    Punkty za osiągnięcia:
    28
    narazie jej nie przerobisz
     
  10. NiceTrn

    NiceTrn Użytkownik Użytkownik Świeżak

    Dołączył:
    Maj 5, 2012
    Posty:
    11
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Wiadomo czy są jakieś plany zrobienie przeróbki którą będzie można robić w xboxach które wyszły później niż w sierpniu ?
     
  11. KaBooM

    KaBooM XBOX MANIAK XBOX MANIAK Użytkownik Świeżak

    Dołączył:
    Grudzień 14, 2011
    Posty:
    972
    Polubienia:
    109
    Punkty za osiągnięcia:
    43
  12. NiceTrn

    NiceTrn Użytkownik Użytkownik Świeżak

    Dołączył:
    Maj 5, 2012
    Posty:
    11
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Ponieważ zakupiłem konsole a jest z września 2011 a kasą za przeproszniem nie **** żeby kupywać gierkę za 150 zł +
    Wolę to kaskę przeznaczyć na moje moto ;PP
     
  13. brenas25

    brenas25 Użytkownik Użytkownik Świeżak

    Dołączył:
    Grudzień 25, 2011
    Posty:
    86
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    8
    Miasto:
    Dublin, Ireland, Ireland,sercem POLAK
    tylko konsolki z plyta corona( mniejszy voltage) mozna przerobic metoda rgh,wszystkie pozostale sa juz z plyta Trinity i jak narazie w zaden sposob do ruszenia,ale z przeciekow wiadomo ze prace nad lt3.0 sa juz prawie ukonczone,wiec troche cierpliwosci...
     
  14. KaBooM

    KaBooM XBOX MANIAK XBOX MANIAK Użytkownik Świeżak

    Dołączył:
    Grudzień 14, 2011
    Posty:
    972
    Polubienia:
    109
    Punkty za osiągnięcia:
    43
    a nie jest na odwrót że corona nie do ruszenia a na trinity robisz RGH :D
     
  15. tel

    tel Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Maj 28, 2010
    Posty:
    1051
    Polubienia:
    134
    Punkty za osiągnięcia:
    63
    Bzdura. Właśnie na trinity można zrobić rgh a na coronie jeszcze nie.
     
  16. wasskii

    wasskii Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Maj 7, 2012
    Posty:
    5
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    czyli jest szansa, że niedługo wyjdzie LT3.0 i bede mogl modyfikowac ,tak?
     
  17. Rafau666

    Rafau666 Xbox One Xbox One Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 9, 2010
    Posty:
    3497
    Polubienia:
    465
    Punkty za osiągnięcia:
    83
    Miasto:
    Stary Sacz
  18. wasskii

    wasskii Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Maj 7, 2012
    Posty:
    5
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Porobiłem foty z tył konsoli, czy mogę ją modyfikowac LT?

    [​IMG]

    nastpena fota

    [​IMG]

    i jeszcze jedna

    [​IMG]


    Z góry dzięki za pomoc :)

    pozdrawiam
     
  19. tel

    tel Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Maj 28, 2010
    Posty:
    1051
    Polubienia:
    134
    Punkty za osiągnięcia:
    63
    Na chwilę obecną nie zrobisz na niej ani LT ani rgh.
     
  20. ilovebike18

    ilovebike18 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Maj 7, 2012
    Posty:
    8
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    3
    ledwie komunia a już chce bawić się w hakera :D
     
  21. Pmrowicki

    Pmrowicki Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Kwiecień 30, 2012
    Posty:
    103
    Polubienia:
    9
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Ja mam pytanie przy okazji jutro kupuje X'a i w zestawie będę miał 3 gry ale do ściągnięcia :> to jak je odpale bez płyt?:> sory moze to głupie pytanie ale zielony w tech tematach jestem
     
Wczytywanie...

Poleć forum