1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Konsola Jasper problem

Temat na forum 'Dla świeżaków' rozpoczęty przez spy_, Styczeń 3, 2013.

  1. spy_

    spy_ Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Lipiec 21, 2011
    Posty:
    27
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Witam mam konsole z data 2009-10-25 Jasper i pojawil sie problem z czerwonymi diodami , nie mam trzech ale dwie czytalem duzo ze w tym modelu nie wystepuje RROD , wiec moze ktos mi powie w czym jest problem ? DZiekuje
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. ROBI772

    ROBI772 RGH Użytkownik

    Dołączył:
    Sierpień 28, 2011
    Posty:
    2734
    Polubienia:
    606
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Miasto:
    PZL
    Odp: Konsola Jasper problem

    Jasper to najlepsza płyta w phatach.
    Dwie diody oznaczają, przegrzanie

    Wysyłane z mojego ST27i za pomocą Tapatalk 2
     
  4. spy_

    spy_ Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Lipiec 21, 2011
    Posty:
    27
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Ja wiem ze to problem z przegrzaniem sie tylko jak to mozliwe jak konsola malo co uzywana jest , tylko serwis mnie ratuje ? a moze wystarczy wymienic paste na gpu i cpu ?
     
  5. ad1

    ad1 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 6, 2011
    Posty:
    920
    Polubienia:
    147
    Punkty za osiągnięcia:
    43
    Miasto:
    Śląsk
    Trzeba miec talent zeby przegrzac jaspera :p

    Wysłano z X8 z użyciem Tapatalk
     
  6. Justyna98

    Justyna98 Banned

    Dołączył:
    Grudzień 5, 2011
    Posty:
    194
    Polubienia:
    2
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Jak szybko wyskakują 2 diody? Jak cyklicznie to proponuję zmianę pasty na cup i gpu właśnie.
     
  7. spy_

    spy_ Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Lipiec 21, 2011
    Posty:
    27
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Witam ponownie juz wiem w czym jest problem poprostu wiatraki sie nie kreca , a co za tym idzie na zdjeciach widac co sie spalilo , na czerwono zaznaczone , nie wiem czy jakis kondesator czy cos innego , pewnie znawcy beda wiedziec , na niebiesko zaznaczylem zasilanie do wiatrakow zeby bylo w miare przejzyscie . dzieki za odpwiedzi [​IMG] a to napisy na tym ukladzie : 6K0 (albo D) 16 916
     
Wczytywanie...

Poleć forum