1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Konsola+Monitor

Temat na forum 'Dla świeżaków' rozpoczęty przez maszin, Sierpień 21, 2011.

Status Tematu:
Zamknięty.
  1. maszin

    maszin Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Sierpień 13, 2011
    Posty:
    61
    Polubienia:
    2
    Punkty za osiągnięcia:
    8
    Witam znacie może jakiś sposób na podpięcie monitora do konsolki..Widziałem kabel xbox-->D-sub ale nie mam takiego wejścia w monitorze. Może są jakieś przejściówki?
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. zetrov

    zetrov Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 10, 2009
    Posty:
    296
    Polubienia:
    16
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Lodz, Poland, Poland
    a jakie masz wejscie?

    Sent from my GT-I9000 using Tapatalk
     
  4. maszin

    maszin Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Sierpień 13, 2011
    Posty:
    61
    Polubienia:
    2
    Punkty za osiągnięcia:
    8
  5. Macireks

    Macireks Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 1, 2011
    Posty:
    471
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Rzeszów
    czyli masz wejście d-sub.. kupujesz sobie kabel vga i koniec problemu
     
  6. maszin

    maszin Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Sierpień 13, 2011
    Posty:
    61
    Polubienia:
    2
    Punkty za osiągnięcia:
    8
    Tylko że kabel xbox ma wejście d-sub Męskie i kabel monitora też. Więc będzie mi potrzebna ta przejściówka i pytanie czy to zadziała?
     
  7. CytrynowyFaz

    CytrynowyFaz Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 4, 2010
    Posty:
    29
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    3
    Tak zadziała, mój kumpel używa tego samego bajeru i nie ma z tym żadnych problemów.
     
Status Tematu:
Zamknięty.

Poleć forum