1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Konsola-napęd i odczytywanie

Temat na forum 'Dla świeżaków' rozpoczęty przez Michal88, Czerwiec 29, 2010.

  1. Michal88

    Michal88 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Kwiecień 19, 2010
    Posty:
    38
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Witam ostatnio mi sie zrobiło ze włozylem płyte z fifa 10 i wlaczyc sie obraz loga i na dole pisalo xbox 360.i a potem jak wszedłem do interfejsu pisało odtwórz DVD.


    Mam nieprzerobiona konsole.Co sie dzieje?


    Jeszcze mam jeden problem ze naped nie wysuwa sie rowno,płynnie a tak jak sie wysucha to tak troche sie tnie.Co sie dzieje??


    Pozdrawiam
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. Dragsiu

    Dragsiu Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Kwiecień 3, 2010
    Posty:
    240
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Napęd pada? Najprawdopodobniej.
     
  4. zlewozmywak

    zlewozmywak Banned

    Dołączył:
    Grudzień 22, 2009
    Posty:
    159
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Mława
    Dragsiu ma racje. To na 99% napęd. Ślij na gwarancję
     
  5. hehe925

    hehe925 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Wrzesień 3, 2009
    Posty:
    387
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Michał ile twoja konsola ma czasu i ile razy wyskoczył ci ten błąd ?
     
  6. Michal88

    Michal88 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Kwiecień 19, 2010
    Posty:
    38
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Yyyy konsole mam 3 miesiace.Data produkcji pazdziernik.Gram bez dysku i tak szybko by sie zjechało?

    Błąd mi juz wyskoczył 2 lub 3 razy
     
  7. Dragsiu

    Dragsiu Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Kwiecień 3, 2010
    Posty:
    240
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Październik 2009, rozumiem? Czasem trafia się na walnięty egzemplarz, który może padnąć po tygodniu :p To tylko sprzęt elektroniczny.

    PS Znam konsolkę z 2007r, która nie miała jeszcze podpiętego dysku (ciągle z płyty) i dalej wszystko działa bez problemów :D
     
  8. Michal88

    Michal88 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Kwiecień 19, 2010
    Posty:
    38
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Heh czyli pogram jeszcze chwile na orginałach a potem na gwaracje i przerobie:D .
     
  9. hehe925

    hehe925 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Wrzesień 3, 2009
    Posty:
    387
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    laser mógł źle odczytać płytę i przeskoczył,nie masz czym się martwić
     
  10. Dragsiu

    Dragsiu Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Kwiecień 3, 2010
    Posty:
    240
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Dokup jeszcze dysk (choćby mały - 20GB) i napęd na pewno dłużej wytrzyma : ]

    @ UP - nie ma się czym martwić. Jak padnie całkiem, to wyśle na gwarancję i po kłopocie .
     
  11. Michal88

    Michal88 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Kwiecień 19, 2010
    Posty:
    38
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    no własnie jutro kupuje dysk 20gb.A zmiesci sie na tym dysku fifa 10 i gta Iv razem z aktualizacjami?

    Pozdrawiam
     
  12. hehe925

    hehe925 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Wrzesień 3, 2009
    Posty:
    387
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    tak,chwilowy odchył napędu to był
     
Wczytywanie...

Poleć forum