1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Konsola nie bangla

Temat na forum 'Dla świeżaków' rozpoczęty przez ZButaWjezdzam, Kwiecień 23, 2010.

  1. ZButaWjezdzam

    ZButaWjezdzam Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Kwiecień 23, 2010
    Posty:
    5
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Hi. Dzis moje konsolka strzelila mi małego psikusa - przestala dzialac.

    Troche czytalem i mozliwe ze przepalil sie bezpiecznik - zasilacz dziala ale konsola sie nie uruchamia .

    tutaj moje pytanie - czy taki bezpiecznik moge spokojnie sam wymienic ?
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. XboxArcade18

    XboxArcade18 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Luty 6, 2010
    Posty:
    135
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    Lubin
    Jak masz gware to nic sam nie wymieniaj tylko slij odrazu do M$
     
  4. ZButaWjezdzam

    ZButaWjezdzam Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Kwiecień 23, 2010
    Posty:
    5
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Gwary nie ma , tak bym juz wyslal :)
     
  5. -=DEXTER=-

    -=DEXTER=- Pomocnik Pomocnik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 8, 2008
    Posty:
    7158
    Polubienia:
    552
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Miasto:
    Kalisz, Poland
    w konsoli nie ma bezpiecznika. Musisz szukac przyczyny na plycie ale najpierw sprawdzi inny zasilacz.
     
  6. ZButaWjezdzam

    ZButaWjezdzam Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Kwiecień 23, 2010
    Posty:
    5
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Ok , to sprawdze jeszcze inny zasilacz
     
  7. Serwis24lw

    Serwis24lw Banned

    Dołączył:
    Kwiecień 15, 2010
    Posty:
    150
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Sprawdz zasilacz czy daje napięcie. Jesli tak to trzeba szukac na płycie glownej, w pierwszej kolejnosci bezpieczniki ewentualnie styk gniazda zasilania z mb.
     
  8. ZButaWjezdzam

    ZButaWjezdzam Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Kwiecień 23, 2010
    Posty:
    5
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    z Innym zasilaczem rowniez nie dziala
     
Wczytywanie...

Poleć forum