1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Konsola Nie bootuje.

Temat na forum 'Dla świeżaków' rozpoczęty przez schoolers, Luty 7, 2014.

  1. schoolers

    schoolers Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 16, 2011
    Posty:
    71
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    Toruń
    Witajcie mam problem z coroną v2 i v3. Są zamontowane Coolrunner ver.D. Kable poprawnie zrobione. Oryginalne z woreczków. Wsady 1.3. Kwarc włączony, zalutowany według poradników. Przy włączaniu słychać tylko dźwięk beep - zarówno z włącznika jak i od tacki - nic więcej, konsole się nie uruchamiają, wiatraki nie kręcą itp. Klucze wyciągnięte przy pomocy Matrixa, ale na nim już później nie bootują konsole. Co to może być? Nand poprawnie wgrany.
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. dudi2000

    dudi2000 Xbox One Xbox One V.I.P Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 20, 2010
    Posty:
    920
    Polubienia:
    97
    Punkty za osiągnięcia:
    28
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    Bieruń
    Wgraj retail i sprawdz czy konsola chodzi, powtorz proces montazu rgh

    Wysłane z mojego ST26i
     
  4. schoolers

    schoolers Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 16, 2011
    Posty:
    71
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    Toruń
    Na przywróconym działa normalnie, montaż powtórzony i tak samo....
     
  5. dudi2000

    dudi2000 Xbox One Xbox One V.I.P Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 20, 2010
    Posty:
    920
    Polubienia:
    97
    Punkty za osiągnięcia:
    28
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    Bieruń
    Na v3 zwory podlutowane na plycie glownej?

    Wysłane z mojego ST26i
     
  6. -=DEXTER=-

    -=DEXTER=- Pomocnik Pomocnik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 8, 2008
    Posty:
    7158
    Polubienia:
    552
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Miasto:
    Kalisz, Poland
    Fotki daj

    Wysłane z mojego SM-N9005 przy użyciu Tapatalka
     
  7. schoolers

    schoolers Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 16, 2011
    Posty:
    71
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    Toruń
    Fotki zamieszczę, a zwora w V3 jest przecież potrzebna tylko do zgrywania Nandu , a nie odpalania rgh ?
     
Wczytywanie...

Poleć forum