1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Konsola nie chce odtworzyć gry.

Temat na forum 'Kosz' rozpoczęty przez MefjuHoops, Grudzień 30, 2009.

  1. MefjuHoops

    MefjuHoops Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Czerwiec 8, 2009
    Posty:
    1
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    Katowice
    Witam.

    Moja konsola jakoś nie chce już czytać płyt ;C nagrałem 3 zgodnie z poradnikami z tej strony i działało, później pobrałem z torrentów (link z tej strony) AC2 wypaliłem także zgodnie z poradnikiem, włożyłem do napędu i pisze "Odtwórz DVD" jak daje Odtwórz to pokazuje się tylko na cały ekran logo Xbox 360 i nic ;C. Dziś pobrałem z linków Uruk-a CodMW2 i niestety to samo.

    Wypalałem na Verbatim DvD + R DL oczywiście :]


    Help
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. rusieknh

    rusieknh Xbox One Xbox One Użytkownik

    Dołączył:
    Marzec 21, 2009
    Posty:
    214
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Kraków
    jaki masz ixtreeme?? uzywales Active ISO???
     
  4. MefjuHoops

    MefjuHoops Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Czerwiec 8, 2009
    Posty:
    1
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    Katowice
    Konsolę na allegro przerobiłem razem ze znajomym u sprawdzonego kolesia, IXtreme 1.6 a active iso to nie wiem co to jest ;[
     
  5. MixMachine

    MixMachine Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Czerwiec 1, 2009
    Posty:
    279
    Polubienia:
    4
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    KnO
    to sobie poszukaj, bo nowych gier na 1.6 nie odpalisz bez tego.
     
  6. adidas2009

    adidas2009 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Wrzesień 23, 2009
    Posty:
    928
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    Polnocna czesc kraju ;).
    Jesli nie masz iXtreme 1.61 to nie odpalisz tej gry.
    Jesli masz iXtreme 1.6 to nie odplaisz tej gry bez Activate.iso
    Jesli mialbys iXtreme starszy niz 1.6 to nie odpalisz tej gry bez przerobenia obrazu.
     
  7. maclogan

    maclogan Banned

    Dołączył:
    Sierpień 16, 2009
    Posty:
    762
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Shiojiri
    Grę AC2 musisz spaczować do wave 3 lub użyć płyty z activate.iso żeby ruszyła na IX 1.6 . Poszukaj na forum jak to się robi jak nie wiesz.
     
  8. MefjuHoops

    MefjuHoops Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Czerwiec 8, 2009
    Posty:
    1
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    Katowice
    Czyli gry nagrałem dobrze a wystarczy tylko nagrać ten Active ISO na płytę i wszystko będzie grać (?) ;]
     
  9. maclogan

    maclogan Banned

    Dołączył:
    Sierpień 16, 2009
    Posty:
    762
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Shiojiri
  10. MefjuHoops

    MefjuHoops Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Czerwiec 8, 2009
    Posty:
    1
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    Katowice
    Ej, bo na tym filmiku kolo wkłada najpierw ten Active ISO a później wave(cyferka), czy ja mogę nagrać tylko ten Active ISO (?)
     
  11. maclogan

    maclogan Banned

    Dołączył:
    Sierpień 16, 2009
    Posty:
    762
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Shiojiri
    Nagrywasz płytę z activate.iso jak w opisane w linku co podałem . Aby uruchomić grę z wave4 ja robiłem tak : wkładałem płytę z activate.iso i czekałem chwilę aż się załaduje i pokaże napis play dvd ( czy coś takiego ) wtedy nic nie dusisz tylko wyciągasz płytę z activate.iso i wkładasz płytę z grą z wave 4 , czekasz chwilę jak sie załaduje , grasz .
     
  12. MefjuHoops

    MefjuHoops Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Czerwiec 8, 2009
    Posty:
    1
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    Katowice
    Ok mam tylko nadzieję że ten AC2 i MW2 mają te Wave4 ^^. Dzieki ;]
     
  13. maclogan

    maclogan Banned

    Dołączył:
    Sierpień 16, 2009
    Posty:
    762
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Shiojiri
    Jeśli ściągnąłeś "oryginalne" kopie ( bo zdarzaję się wstawki już spaczowane do niższych wave ) to obie gry mają wave4 . Dla pewności możesz je sprawdzić programem abgx360 czy nie ma błędów i jest oryginalny wave 4 .
     
Wczytywanie...

Poleć forum