1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Konsola nie chce się wyłączyć

Temat na forum 'Dla świeżaków' rozpoczęty przez Warmin, Maj 15, 2010.

  1. Warmin

    Warmin Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Marzec 31, 2010
    Posty:
    291
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    Legnica
    Cześć, mam problem ze swoją konsolą X360 otóż, gdy naciskam przycisk POWER to nie chce się wyłączyć - i miga ten środkowy znaczek (power button).

    Nie chce się wyłączyć również po mocnym dociśnięciu przycisku na padzie "XBOX Guide" i użycia opcji "Wyłącz konsolę"

    W czym może tkwić problem?

    Nigdy wcześniej mi się to nie zdarzyło.
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. mlkgmk

    mlkgmk Banned

    Dołączył:
    Kwiecień 24, 2010
    Posty:
    699
    Polubienia:
    56
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    W ogóle czy po jakimś czasie się wyłącza? Konsola podłączona do Live?
     
  4. adidas2009

    adidas2009 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Wrzesień 23, 2009
    Posty:
    928
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    Polnocna czesc kraju ;).
    Tez tak mialem, ale zniknelo samo :p, ogolnie to tak jest jak jakis plik sie sciaga. Sporobuj ustawic w opcjach zeby sciagalo pliki po wylaczeniu konsoli (konsola bedzie pracowala po wylaczeniu dopoki plik sie nie sciagnie). - Byc moze wlaczenie tej opcji usunie ten problem, bo wydaje mi sie ze wlasnie po wlaczeniu tego zniknal ten "bug".
     
  5. Pdziel19

    Pdziel19 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Luty 17, 2010
    Posty:
    17
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    To raczej by musiał sprawdzić czy nie ma włączonej tej opcji.
     
  6. adidas2009

    adidas2009 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Wrzesień 23, 2009
    Posty:
    928
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    Polnocna czesc kraju ;).
    Ja ja wlaczylem i przestalo sie to dziac, ten nowy dash skopcony jest.
     
  7. -=DEXTER=-

    -=DEXTER=- Pomocnik Pomocnik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 8, 2008
    Posty:
    7158
    Polubienia:
    552
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Miasto:
    Kalisz, Poland
    macie wlaczone poboeranie w tle
     
  8. adidas2009

    adidas2009 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Wrzesień 23, 2009
    Posty:
    928
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    Polnocna czesc kraju ;).
    Wlasnie chodzi o to ze nic nie mialem w pobieranych kiedy mialem ten temat.
     
  9. -=DEXTER=-

    -=DEXTER=- Pomocnik Pomocnik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 8, 2008
    Posty:
    7158
    Polubienia:
    552
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Miasto:
    Kalisz, Poland
    ale opcje masz wlczona.
     
  10. adidas2009

    adidas2009 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Wrzesień 23, 2009
    Posty:
    928
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    Polnocna czesc kraju ;).
    Po wlaczeniu opcji przestlo sie to robic notorycznie.
     
  11. adas123

    adas123 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 27, 2009
    Posty:
    23
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Jak sie nie chce wylaczyc to mlotek, 2-3 uderzen i spraw zalatwiona :D

    a powaznie to sie jeszcze z taka sytuacja nie spotkalem...moze chce zebys jej poswiecal wiecej czasu?? :p
     
Wczytywanie...

Poleć forum