1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Konsola nie chce sie wylaczyc

Temat na forum 'Dla świeżaków' rozpoczęty przez Skoczek26, Styczeń 30, 2012.

  1. Skoczek26

    Skoczek26 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Maj 5, 2011
    Posty:
    15
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    Czestochowa
    Tak jak w temacie, naciskam przycisk od turn off i ekran w tv gasnie ale na zasilaczu wciaz swieci sie zielona lampka i slychac ze xbox nadal chodzi, co zrobic zeby wylaczal sie po staremu?
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. Kakashi

    Kakashi Banned

    Dołączył:
    Grudzień 1, 2011
    Posty:
    1099
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Śląsk
    podobno wada dasha nowego... trzeba poczekać chwile:)
     
  4. TigraTeam

    TigraTeam Banned

    Dołączył:
    Listopad 8, 2009
    Posty:
    4128
    Polubienia:
    513
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Bielsko-Biala
    zapisu w chmurze nie masz wlaczonego??
     
  5. adam34689

    adam34689 V.I.P V.I.P Pomocnik Użytkownik

    Dołączył:
    Lipiec 29, 2010
    Posty:
    5143
    Polubienia:
    504
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Może masz pada podłączonego przez kabel Charge&Kit.
     
  6. Skoczek26

    Skoczek26 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Maj 5, 2011
    Posty:
    15
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    Czestochowa
    no mam wlaczony bo pare stanow tam zapisalem zeby potem kumpla sobie wczytywac, a co? wylaczyc?
     
  7. TigraTeam

    TigraTeam Banned

    Dołączył:
    Listopad 8, 2009
    Posty:
    4128
    Polubienia:
    513
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Bielsko-Biala
  8. Skoczek26

    Skoczek26 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Maj 5, 2011
    Posty:
    15
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    Czestochowa
    Nie to na pewno nie chodzi o pada bo wiem ze kiedy sie laduje przez kabel to nie chce sie wylaczyc poki sie nie naladuje ale gralem na odlaczonym.
     
  9. Piter2801

    Piter2801 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Luty 7, 2012
    Posty:
    20
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    a probowales wylaczac konsole poprzez pada? trzymasz dłuzej ikone mikrosofttu i "wylacz konsole"
     
  10. Vardas

    Vardas Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Luty 2, 2011
    Posty:
    292
    Polubienia:
    6
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    Wałbrzych
    To raczej nic nie da.

    A tak poza tym kolego Piter:

    To jest ikonka Microsoftu
    [​IMG]


    a to jest ikonka Xboxa ;)
    [​IMG]
     
  11. Taiyou

    Taiyou Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Lipiec 18, 2011
    Posty:
    26
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Tak jak ktoś wyżej napisał, jest to spowodowane przez aktualny dash, rozwiązanie by konsola wyłączała się zaraz po komendzie do wyłączenia: wyloguj konto przed wyłączeniem. :)
     
  12. Zywi

    Zywi Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Grudzień 7, 2011
    Posty:
    3
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Żadne dashe nie są tego przyczyną.

    Zapis w chmurze jest tego przyczyną jak już ktoś wyżej napisał. Zapis w chmurze wykorzystuje włączone pobieranie w tle, przez co konsola musi dłużej pochodzić. Spróbujcie z włączonym pobieraniem w tle i z wyłączonym, potem piszcie.
     
Wczytywanie...

Poleć forum