1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Konsola nie czyta dysku

Temat na forum 'Konsola' rozpoczęty przez Rekin2000, Lipiec 18, 2010.

  1. Rekin2000

    Rekin2000 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Czerwiec 15, 2010
    Posty:
    15
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    Bydgoszcz
    Objawy są takie że konsola przestała widzieć dysk co zrobić?
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. djmaxnew

    djmaxnew Banned Użytkownik

    Dołączył:
    Luty 14, 2010
    Posty:
    158
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    napęd pada albo przeróbka za stara ale chyba nie bo wtedy by gre jako dysk wideo widziało
     
  4. deploytbb

    deploytbb Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 17, 2009
    Posty:
    168
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    W ogóle dziwne pytanie, jaki dysk? dvd czy hdd?:)
     
  5. komran

    komran Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 23, 2008
    Posty:
    320
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    Podkarpacien
    Jak masz gwarancję to ślij do MS.

    Jak po gwarancji do rozkręć i zobacz czy go PC będzie widział. Jak będzie widział to może jeszcze odratujesz w przeciwnym wypadku zostaje wymiana. Albo jak podłączałeś go wcześniej do PC to ci windows uszkodził partycje, był wątek na forum o tym.
     
  6. Rekin2000

    Rekin2000 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Czerwiec 15, 2010
    Posty:
    15
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    Bydgoszcz
    Hdd
     
  7. Chris von D

    Chris von D Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Lipiec 1, 2010
    Posty:
    1022
    Polubienia:
    15
    Punkty za osiągnięcia:
    38
    A może masz bana i starszego dashboarda ? : P
     
  8. Apacer

    Apacer Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 16, 2008
    Posty:
    897
    Polubienia:
    4
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Polkowice
    Widoczność dysku a ban to co innego. Odłącz go i sprawdz czy w kompie widzi program do obsługi dysków hdd. Jeżeli tak to wina kabla/gniazda. I napisz czy nie widać w ustawieniach- pamięć go wogóle?
     
  9. Fotel

    Fotel Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Czerwiec 28, 2010
    Posty:
    14
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    chyba ci padł
     
Wczytywanie...

Poleć forum