1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Konsola Nie Czyta Piratow! pomocy

Temat na forum 'Konsola' rozpoczęty przez swistak1100, Maj 7, 2010.

  1. swistak1100

    swistak1100 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Luty 13, 2010
    Posty:
    115
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    Bielsko-Biała
    EloS. Moja konsola dzisiaj przestała czytac kopie zapasowe gier. Oryginały czyta a kopii kurcze nie chce.. Mam iX 1.61.. Do tej pory byly tylko problemy z odpalaniem, czasami gry nie chciały ruszyc.. Myślę, że może to byc wina Flasha.. Za pomoc PODZIĘKUJE!
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. lozo55

    lozo55 Użytkownik Użytkownik Liga XboxForum.pl

    Dołączył:
    Luty 13, 2010
    Posty:
    259
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Sulecin, Poland
    ale widzi je jako film*, czy wgle nie startuje ?

    edit*
     
  4. Blackburn

    Blackburn Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 31, 2010
    Posty:
    982
    Polubienia:
    17
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Sochaczew
    chodzi mu poprawnie przecież pisze ze czyta oryginały.
    napisz cos wiecej co dokładnie sie dzieje ,wywala jakis napis aby przetrzec sciereczką,widzi jako film DVD ?
     
  5. swistak1100

    swistak1100 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Luty 13, 2010
    Posty:
    115
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    Bielsko-Biała
    niee, poprostu wkładam płytkę i w ogole jej nie czyta, a po chwili wyskakuje "Otwórz Napęd"...
     
  6. kufer111

    kufer111 Banned

    Dołączył:
    Grudzień 9, 2008
    Posty:
    618
    Polubienia:
    10
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Zdolny Śląsk
    uwalony laser jest ,miałem to samo w swoim hitahi z 2007 roku ,na jakich płytach masz nagrane płyty?, ja miałem część na verbatimach a część na omegach - i to noe spiepszyły mi laser za naprawe płaciłem na tamte czasy 100 zeta , możesz rozebrać napęd i przy laserze są 2 pokętełka -te lewe jest od mocy promienia lasera a prawe do czuośći ,uwierz mi sam testowałem po tej lipnej naprawie, podziałało 7 miechów i padło całkiem
     
  7. swistak1100

    swistak1100 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Luty 13, 2010
    Posty:
    115
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    Bielsko-Biała
    ja własnie też mam konsole z 2006 roku ale zakupioną w 2009 roku... Nie dopytalem przy kupnie( oczywiscie ALLEGRO... ). Nic pozostało mi tylko uzbierac kase i naprawic konsole. Z góry dziekuje!
     
  8. garnek

    garnek Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Luty 25, 2009
    Posty:
    409
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Tak, 100% laser, miałem tak dwa miesiące temu ze swoim napędem. Wymieniłem laser i wszystko ok. :)
     
  9. swistak1100

    swistak1100 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Luty 13, 2010
    Posty:
    115
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    Bielsko-Biała
    ile zapłaciłes??
     
  10. Voodoo199

    Voodoo199 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 25, 2009
    Posty:
    155
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    Nsa
    Bardzo dobrze robi, że nie chce czytać piratów- mądra konsolka :p
    a tak poza tym, to pewnie laser padł, albo złe jakościowo płyty :)
     
  11. spidey1

    spidey1 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Maj 10, 2010
    Posty:
    15
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Witam, mam podobny problem, otóż tak mam grę przegraną od kolegi FIFA 10 i ona mi chodzi bezproblemowo, mam także swoje gry nagrane i nie widzi mi ich(pisze otwórz napęd) a płyty to VERBATIM DVD+R DL 8.5, wiec niech inni mi nie mówią, że to laser jak fifa mi chodzi. Czekam na odp.
     
  12. Kris22

    Kris22 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 25, 2009
    Posty:
    99
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
  13. spidey1

    spidey1 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Maj 10, 2010
    Posty:
    15
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    oki, problem rozwiązany. %Kris22 sam sobie kup nowy napęd. Wszystko co trzeba było zrobić to poprawnie nagrac programem IMGBURN. Pozdrawiam
     
Wczytywanie...

Poleć forum