1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Konsola nie czyta piratów :(.

Temat na forum 'Pomoc' rozpoczęty przez AssasinsGames, Grudzień 14, 2012.

  1. AssasinsGames

    AssasinsGames Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Wrzesień 23, 2011
    Posty:
    106
    Polubienia:
    2
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Mam bardzo wkurzający problem ostatnio kupiłem se Wiedzmina 2 gra jest oryginalna włorzyłem do konsoli no i musiałem aktualizować żeby Wieśiek chodził tylko przez tą aktualizację nie czyta mi teraz piratów nie wiem co się stało wiem tylko tyle ,że powodem tego jest właśnie ta aktualizacja i teraz jestem w kropce bo nie mam zielonego pojęcia jak to naprawić:(.
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. tel

    tel Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Maj 28, 2010
    Posty:
    1051
    Polubienia:
    134
    Punkty za osiągnięcia:
    63
    Widocznie miałeś starą przeróbkę i aktualizacja ją usunęła.
     
  4. AssasinsGames

    AssasinsGames Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Wrzesień 23, 2011
    Posty:
    106
    Polubienia:
    2
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Czyli teraz tylko pozostaje wgranie nowej przerubki :).
     
  5. misio1947

    misio1947 Banned

    Dołączył:
    Listopad 27, 2012
    Posty:
    14
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    TRZEBNICA
  6. AssasinsGames

    AssasinsGames Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Wrzesień 23, 2011
    Posty:
    106
    Polubienia:
    2
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Tylko gdzię wgrać taką przeróbkę wiem że jest dużo firm na Allegro które się tym zajmują tylko narazie nie mam kasy na to jak będe chcial to będe wgrywał lt 3.0 żeby mi chodziły najnowsze gry a jak bym miał lt3.0 to aktualizacje jej nie usuną:).
     
Wczytywanie...

Poleć forum