1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Konsola nie czyta płyt

Temat na forum 'Kosz' rozpoczęty przez elcoocker89, Styczeń 11, 2013.

  1. elcoocker89

    elcoocker89 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Październik 3, 2011
    Posty:
    7
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Witam i pozdrawiam wszystkich.Chciałbym uzyskać pomocy jeśli chodzi o x360. Konsola ma problemy z czytaniem płyt,płyt tych raczej z nielegalnego źródła. Chodzi oto iż mój szwagier pożycza mi gry które mu działają w 100% U mnie natomiast pojawia się problem o treści "przetrzyj płytę miękką ściereczką" Dzieje się tak przy tych nowszych grach jak np.Max Payne3 czy Black Ops 2. Gry są nagrywane na płytach platinium bądź verbatim. Przeglądając forum natrafiłem na kilka wątków mianowicie problem może istnieć w napędzie, uszkodzony albo brudny laser. Ale z drugiej strony gry które mam oryginalne śmigają bez problemów.
    Kolejnym faktem może być to iż soft wgrany do konsoli jest starszej daty. Szczerze mówiąc jestem między młotem a kowadłem? Bo nie wiem czy czyścić laser,albo kupić nowy napęd ewentualnie zanieść konsolę do gości by wgrał soft. Konsola jest swiezo po aktualizacji kiedy tylko podlaczylem ja do neta pierwszy raz. Wczesniej tez pojawialy sie problemy z czytaniem plyt. Pomozecie ;)
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. dawidwronowski1

    dawidwronowski1 Banned

    Dołączył:
    Grudzień 23, 2012
    Posty:
    63
    Polubienia:
    4
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Stare Sioło
    a masz LT 3.0 ? i problem może leżeć że gry sa w xd3 :)
     
  4. elcoocker89

    elcoocker89 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Październik 3, 2011
    Posty:
    7
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    ciężko stwierdzić czy tl LT3 czy LT2 wiem tyle że konsola ma ok 2lat i kumpel już ją przerabiał i to przerabiał też u kogoś
     
  5. dawidwronowski1

    dawidwronowski1 Banned

    Dołączył:
    Grudzień 23, 2012
    Posty:
    63
    Polubienia:
    4
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Stare Sioło
    wgraj LT 3.0 i gry napewno beda działały :) twoja przeróbka jest tak przestarzała jak dinozaury :)
     
  6. elcoocker89

    elcoocker89 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Październik 3, 2011
    Posty:
    7
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    bo gdyby napęd był sfajdany w jaki kolwiek sposób to i oryginały by nie smigały?
    A jeżeli wgram ten LT3 to czy mogę korzystać z sieci w x'ie i czy pozwalać konsoli na jakie kolwiek aktualizacjie?
     
  7. dawidwronowski1

    dawidwronowski1 Banned

    Dołączył:
    Grudzień 23, 2012
    Posty:
    63
    Polubienia:
    4
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Stare Sioło
    dokładnie jak czyta oryginały naped jest ok :) bedziesz mógł korzystać z sieci i gry musza być wypalane Ihasem, ale zawsze jest ryzyko na ban jak bedziesz robił LT to napewno ktoś Ci zaktualizuje do najnowszego dasha a póżniej sobie sam bedziesz aktualizował :)
     
  8. elcoocker89

    elcoocker89 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Październik 3, 2011
    Posty:
    7
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    ja to akurat nie wiem czym to ejst nagrywane wiem ze szwagier ma i mu smiga jak ta lala :) ok to dzieki za info ;)
     
Wczytywanie...

Poleć forum