1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Konsola nie do konca widzi pada

Temat na forum 'Dla świeżaków' rozpoczęty przez kriss54, Grudzień 28, 2012.

  1. kriss54

    kriss54 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 25, 2012
    Posty:
    45
    Polubienia:
    3
    Punkty za osiągnięcia:
    8
    Miasto:
    Oświęcim
    Witam xboxa mam od niedawna i mam taki z nim problem że czasami jak go włączam czy to padem czy włącznikiem na konosli to pad i tak nie działa wgl pad z konsolą nie chcą sie zsynchronizować jak robię synchronizację to niby sie znajdują lecz konsola nie przypisuje mu "1 miejsca" na padzie działa jedynie ten przycisk ze znaczkiem xboxa i nic wiecej, pomaga kilkukrotne resetowanie konsoli . A dziś miałem taką sytuację że podczas gry pad zaczął cały czas wibrować to wyciągnąłem i włożyłem z powrotem baterie i pad znów przestał działac mimo ze teraz konsola go wykrywała pomogło jak wczenisje ktoreś z kolei włączenie konsoli.
    Wina raczej leży po stronie konsoli ponieważ testowałem na 2 padach.
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. barman_2000

    barman_2000 Xbox One Xbox One Użytkownik

    Dołączył:
    Czerwiec 3, 2010
    Posty:
    3416
    Polubienia:
    393
    Punkty za osiągnięcia:
    83
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    Włoszczowa
  4. kriss54

    kriss54 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 25, 2012
    Posty:
    45
    Polubienia:
    3
    Punkty za osiągnięcia:
    8
    Miasto:
    Oświęcim
    czy mozna to wymienic samodzielnie bez lutowania?
     
Wczytywanie...

Poleć forum