1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Konsola nie działa po przeróbce

Temat na forum 'Dla świeżaków' rozpoczęty przez siwulec, Styczeń 26, 2012.

  1. siwulec

    siwulec Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Grudzień 30, 2010
    Posty:
    8
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Witam!

    Dzisiaj dokonałem wydobycia klucza i zaktualizowania mojej przeróbki z LT 2.0 na LT 3.0. Mam x'a slim liteon 0225. Wszystko się udało, skręciłem konsolę, podłączam do telewizora, włączam i... nic nie działa. Pali się tylko zielona lampeczka, telewizor nie odbiera sygnału, przy włączaniu nawet nie kręci się to kółeczko z 4 diod, kinect nawet się nie włącza, pad konsoli nie widzi. Nie mam pojęcia co się stało. Napęd się normalnie otwiera i zamyka. Podłączyłem x'a do monitora - bez skutku też brak sygnału.
    Ma ktoś jakiś pomysł co z tym fantem zrobić? Pomocy :confused:
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. akir

    akir Xbox One Xbox One V.I.P Pomocnik Użytkownik PSforum.pl

    Dołączył:
    Grudzień 23, 2008
    Posty:
    12080
    Polubienia:
    1068
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Miasto:
    Bielsko-Biała
    no prawdopodobnie padla, odlacz naped wlacz konsole,.stawiam na gpu lub hane. tak czy siak pewnie szykuj kase a nowa.p

    Wysłano z LG-P500 z użyciem Tapatalk
     
  4. Azazel0603

    Azazel0603 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 15, 2010
    Posty:
    194
    Polubienia:
    3
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Puławy
    flashnij jeszcze raz.
    napewno dobry firmware wgrales? i napewno dobrze wyciagnales klucz?
     
  5. siwulec

    siwulec Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Grudzień 30, 2010
    Posty:
    8
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Ok, biorę się w takim razie za rozkręcanie może jest jeszcze jakaś nadzieja...
    Klucz wyciągałem, nawet 2 razy, powinien być poprawny, wgrałem firmware LTPlus-0225-v3.0 , w międzyczasie musiałem potraktować chip'a spirytusem - odblokował się i nie było żadnych problemów.
     
  6. akir

    akir Xbox One Xbox One V.I.P Pomocnik Użytkownik PSforum.pl

    Dołączył:
    Grudzień 23, 2008
    Posty:
    12080
    Polubienia:
    1068
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Miasto:
    Bielsko-Biała
    wlacz bez napedu i masz jasna odpowiedz.

    Wysłano z LG-P500 z użyciem Tapatalk
     
Wczytywanie...

Poleć forum