1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Konsola nie działa

Temat na forum 'Kosz' rozpoczęty przez Xezze, Lipiec 9, 2011.

Status Tematu:
Zamknięty.
  1. Xezze

    Xezze Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Lipiec 9, 2009
    Posty:
    3
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    Warszawa
    Witam . Jakiś czas temu ( No dobra może już z pół roku tylko olałem konsole ) przestała działać. Na początku Myślałem że to 3Rrod . Ale to nie to . Gdy włączam konsole święcą się wszystkie połówki na czerwono. I gdy się "psuła" pamiętam że było to jakoś tak że włączała mi się ale po minucie zacinała mi się, albo już w grze. Albo jeszcze w menu .

    Mam Xboxa 360 Premium .
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. Eagle696

    Eagle696 Banned

    Dołączył:
    Maj 29, 2011
    Posty:
    440
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Dąbrowa Górnicza
    Ciężko o dokładną przyczynę.
    Ale jak zawiesza się konsola w menu (a nie ma roda) to często są to pamięci.

    Sprawdź kod błędu .
     
  4. Xezze

    Xezze Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Lipiec 9, 2009
    Posty:
    3
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    Warszawa
    Teraz mam tylko te czerwone kółka jak mówiłem . Wtedy kiedy jeszcze działała zaczeła się zacinać i tak z 3 razy. Potem kółka.

    Jeśli to pamięci , to ile takie mogą kosztować?
     
  5. onix212

    onix212 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 28, 2008
    Posty:
    1981
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    38
    Miasto:
    Śląsk
    najlepiej wszystko wypiac i odlaczyc dyski i sprobowac bez docisnac kable itd jak nie to serwis pozdr
     
  6. Xezze

    Xezze Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Lipiec 9, 2009
    Posty:
    3
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    Warszawa
    No to serwis. Można zamknąć.
     
Wczytywanie...
Status Tematu:
Zamknięty.

Poleć forum