1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Konsola nie łączy z siecią.

Temat na forum 'Dla świeżaków' rozpoczęty przez TrevloPL, Styczeń 1, 2012.

  1. TrevloPL

    TrevloPL Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Grudzień 31, 2011
    Posty:
    14
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    Bydgoszcz
    Witajcie, wczoraj jeszcze było okey, konsola łączyła się z Wi-Fi i wszystko cacy. Wczoraj o 4 w nocy wyłączyłem konsole, wraz z prądem, (jak idę w kimo to wyłączam takim guziczkiem, nie wszystkie urządzenia się wyłączają ale większość) Dziś rano włączam to wszystko, chce się połączyć i nic, w ogóle konsola z Wi-Fi się nie łączy, co jest?
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. Brudsien

    Brudsien Pomocnik Pomocnik

    Dołączył:
    Grudzień 18, 2010
    Posty:
    1860
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    38
    Miasto:
    Katowice
    A twoją siec widać ?
     
  4. nasty75

    nasty75 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 21, 2011
    Posty:
    34
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    Szczecin
    Jak twoją sieć widać wyłącz router na 10 sek i włącz. U mnie też tak często bywa
     
  5. TrevloPL

    TrevloPL Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Grudzień 31, 2011
    Posty:
    14
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    Bydgoszcz
    No widać, zasięg 99%, mam konsole jakieś 10 centymetrów nad routerem, więc.... dalej jakoś nie działa. :(
     
  6. Brudsien

    Brudsien Pomocnik Pomocnik

    Dołączył:
    Grudzień 18, 2010
    Posty:
    1860
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    38
    Miasto:
    Katowice
    Zrestartuj router, odłącz z poziomu konsoli połączenie i wybierz ponownie swoja siec, wpisz haslo i juz powinno działać
     
  7. TrevloPL

    TrevloPL Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Grudzień 31, 2011
    Posty:
    14
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    Bydgoszcz
    Dobra, już jakoś działa. :) Do zamknięcia.
     
Wczytywanie...

Poleć forum