1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Konsola nie odczytuje gier xgd3 pomocyy.co mam zrobić

Temat na forum 'Konsola' rozpoczęty przez Wayne, Luty 14, 2013.

  1. Wayne

    Wayne Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Lipiec 20, 2011
    Posty:
    44
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Witam posiadam lt2.0 i dasha 2.0.15574.0 wgranego z gry assassins creed revelations.
    Ostatnio ściągnełem sobie dwie gry na xgd3 Devil may cry i hitmana.

    Po włożeniu płyt do napędu wyskakuje komunikat płyta nie jest obsługiwana.
    Proszę o pomoc.Próbowałem trick z mp3 i czyściłem pamięć podręczną i nic.
    Dodam jeszcze że kolega ma to same lt i dasha i mu działają.
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. Zula

    Zula Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 18, 2012
    Posty:
    58
    Polubienia:
    3
    Punkty za osiągnięcia:
    8
    Miasto:
    Od mojej mamusi
  4. Wayne

    Wayne Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Lipiec 20, 2011
    Posty:
    44
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    no to wszystko zrobiłem oprócz formata dysku więc tylko to moge zrobić?
    A jak bym na pendrive nagrał tego samego dasha i spróbował go jakoś zainstalować jeszcze raz to coś może pomóc?
     
  5. mrowa110

    mrowa110 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 27, 2011
    Posty:
    487
    Polubienia:
    64
    Punkty za osiągnięcia:
    28
    Jeśli jesteś na 100%pewien że kolega też na lt2 to wychodzi na to że masz podmieniony napęd na inny model niż powinien być w twojej konsoli
     
  6. mlout1997

    mlout1997 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Luty 10, 2013
    Posty:
    3
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Dysk xbox 360 slim

    Witam , mam małe pytanie otóż chce kupic dysk do xboxa 360 slim i chce wiedziec czy dysk po wsunięciu trzeba konfigurowac tak jak to ma miejsce z pendrivami ? bo mam mały problem i boje sie ze z dyskiem bedzie tak samo , gdy wkladam pendriva skonfiguruje go zainstaluje tam gre i wylacze konsole a pozniej znowu wlacze pisze od nowa skonfiguruj urzadzenie tak jak by nie pamietal ze zrobilem to wczesniej i wszystkie dane zainstalowane trace . I to moje pytanie czy tak sie tez dzieje z dyskiem xbox 360 slim ?. Prosze o wyrozumiałosc i odpowiedz
     
  7. wafel23

    wafel23 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 27, 2011
    Posty:
    1278
    Polubienia:
    163
    Punkty za osiągnięcia:
    63
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    GreenBeach
    płyta nieobsługiwana to najcześciej źle wypalona gra nie pod swoje LT , zostaje po ściagnieciu gry iso zapodac do abgx z ustawieniami pod lt 3.0 potem użyć xbc i dopiero wypalić nigdy nie nagrywać gry zaraz po ściagnieciu z neta bo nigdy nie wiadomo co kto zrobił z obrazem , co do gier to DMC,Hitman chodzi na dashu 15574
     
  8. FarMer2211

    FarMer2211 Użytkownik Użytkownik Świeżak

    Dołączył:
    Październik 13, 2010
    Posty:
    7
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    Gdynia
    Ją zmieniam topologie zawsze pod lt 2.0 nie przepuszczam przez abgx instaluje na dysku i wszystko smiga. A jak jest jakiś błąd to odpalam grę z muzyka i wylaczam jakoś po 15 minutach gry i dalej jest już normalnie.

    Wysłane z mojego HTC One X za pomocą Tapatalk
     
Wczytywanie...

Poleć forum