1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Konsola nie odczytuje płyty.

Temat na forum 'Dla świeżaków' rozpoczęty przez ganja5678, Luty 6, 2010.

  1. ganja5678

    ganja5678 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Luty 6, 2010
    Posty:
    5
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Witam Serdecznie. Przepraszam z góry bo możliwe, że powielam ten temat. Mam problem:
    Ściągnąłem ostatnio ME2. Sprawdziłem plik abgx. Wypaliłem na verbatima. Wkładam do konsoli grę zaraz po active.iso, ponieważ mam iX1.6 i xbox nie odczytuje płyty. Piszę tylko odczytuje,odczytuje i otwórz napęd. Taki sam problem miałem z Tekkenem 6. Wszystkie inne gry xbox odczytuje. Dodam, że wszystko nagrało się bezbłędnie. Proszę o pomoc!
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. emo

    emo Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Luty 6, 2010
    Posty:
    1
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    może te pliki które ściągnąłeś są nie działające ?
     
  4. ganja5678

    ganja5678 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Luty 6, 2010
    Posty:
    5
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Innym działa, więc to chyba nie to.
     
  5. blazej_1233

    blazej_1233 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 17, 2009
    Posty:
    10
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    Białystok
    musisz przerobić gre na wave 3 bo ta gra ma wave 4 i dlatego nie działą też tak miałem
     
  6. japon25

    japon25 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Marzec 10, 2009
    Posty:
    215
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
  7. ganja5678

    ganja5678 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Luty 6, 2010
    Posty:
    5
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    A więc polecanie zmienić wave, ale przecież używanie active.iso daje to samo co zamiana. Jest jakaś różnica miedzy zamianą na wave 3 i wave 2 ?
     
  8. Pablooo88

    Pablooo88 V.I.P V.I.P Użytkownik Game Master

    Dołączył:
    Styczeń 30, 2009
    Posty:
    2680
    Polubienia:
    55
    Punkty za osiągnięcia:
    48
    Miasto:
    Warszawa
    Jak masz iX 1.6 to na wave3

    Jak masz iX 1.51 to wave2/3

    Jak masz iX 1.5 i w dół to wave2
     
  9. Lord Ez_pot

    Lord Ez_pot Banned

    Dołączył:
    Sierpień 24, 2009
    Posty:
    29
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Pawłowice
    Ja miałem tak samo - pobrałem z tego forum i bez problemu działało z active.iso... Wczoraj jeszcze zrobiłem sobie flasha napędu, który całkowicie omija sprawdzanie wave :D
     
  10. ganja5678

    ganja5678 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Luty 6, 2010
    Posty:
    5
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Zrobiłem to co mówiliście. Xbox odczytał płytę i gra poprosiła o aktualizację ściągnąłem ją. Wgrałem na pendrive'a, podłączyłem go i nic się nie dzieje. Nic się nie instaluje nie wiem czemu.
     
Wczytywanie...

Poleć forum