1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Konsola nie odpala po update dashlaunch 3.12

Temat na forum 'Dla świeżaków' rozpoczęty przez borewicz07, Listopad 24, 2014.

  1. borewicz07

    borewicz07 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Luty 22, 2014
    Posty:
    6
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Witam, przymierzając się do aktualizacji dasha do 767 zacząłem od aktualizacji dashlaunch do wersji 3.12. Niestety po zaakceptowaniu aktualizacji konsola po restarcie już nie wstała. Mogę się połączyć przez PC, wyciągnąłem nand i klucz. Robić update dasha j runnerem, czy może jest jakieś inne rozwiązanie?

    będę wdzięczny za wskazówki
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. orso

    orso Super Moderator Członek Załogi Super Moderator Pomocnik PSforum.pl

    Dołączył:
    Lipiec 26, 2009
    Posty:
    2717
    Polubienia:
    786
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Płeć:
    Mężczyzna
    Jaką masz konsolę dokładnie model i jak wrzucisz do JR nand z kluczem to jaki dash tam widnieje.
     
  4. borewicz07

    borewicz07 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Luty 22, 2014
    Posty:
    6
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Konsola Xbox 360E Slim, Dash 2.0.16547.0
    ​edit
    Pytanie dodatkowe, czy w jrunnerze po zaznaczeniu RGH2 mam zaznaczyć również te dwie dodatkowe opcje które się pojawiły? gltch2m i CR4?
     
  5. orso

    orso Super Moderator Członek Załogi Super Moderator Pomocnik PSforum.pl

    Dołączył:
    Lipiec 26, 2009
    Posty:
    2717
    Polubienia:
    786
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Płeć:
    Mężczyzna
    Nie zaznaczasz tylko ( samo pewnie się zaznaczyło ) RGH2 i robisz update.
     
  6. borewicz07

    borewicz07 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Luty 22, 2014
    Posty:
    6
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Dziekuję, to jeszcze tylko czy w zakładce dashlaunch zaznaczam te dwie opcje by ładowało mi fsd?
     
  7. orso

    orso Super Moderator Członek Załogi Super Moderator Pomocnik PSforum.pl

    Dołączył:
    Lipiec 26, 2009
    Posty:
    2717
    Polubienia:
    786
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Płeć:
    Mężczyzna
    To jak chcesz i jak masz już FSD na hdd to ścieżkę wpisz do niego załadujesz DL razem z nandem.
     
    1 osoba to lubi.
  8. borewicz07

    borewicz07 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Luty 22, 2014
    Posty:
    6
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    dziękuję uprzejmie
     
Wczytywanie...

Poleć forum