1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Konsola nie odtwarza mi gier.....

Temat na forum 'Dla świeżaków' rozpoczęty przez teglo, Czerwiec 17, 2011.

  1. teglo

    teglo Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Czerwiec 8, 2011
    Posty:
    24
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Problem polega na tym, że moja konsola Xbox 360 Arcade z iXtreme 1.6 po nowej aktualizacji Offline, przestała czytać kopie zapasowe. Poprostu przeróba tak jakby przestała działać. Aby przerobić konsole najnowszą przeróbką potrzeba mi KLUCZA NAPĘDU. Jest on 32 cyfrowy. Ma ktoś z was ten problem? Skąd można ten klucz wziąć?
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. ...:::Anarkad:::...

    ...:::Anarkad:::... Pomocnik Pomocnik XBOX MANIAK Użytkownik

    Dołączył:
    Maj 5, 2011
    Posty:
    1905
    Polubienia:
    191
    Punkty za osiągnięcia:
    63
    Płeć:
    Mężczyzna
  4. teglo

    teglo Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Czerwiec 8, 2011
    Posty:
    24
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Anarkad, prosiłbym jaśniej... W jaki sposób mam to zrobić? I czy DosFlash to program jakiś?
     
  5. Ciesiel91

    Ciesiel91 V.I.P V.I.P

    Dołączył:
    Maj 31, 2011
    Posty:
    2221
    Polubienia:
    34
    Punkty za osiągnięcia:
    48
    Miasto:
    Warszawa
    Daj konsolę komuś do przerobienia, będzie prościej.
     
  6. teglo

    teglo Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Czerwiec 8, 2011
    Posty:
    24
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Tak, z chęcią bym dał do przerobienia, tylko że pisałem z jednym gościem i powiedział ze jak nie mam klucza napędu to nic nie zdziałamy. Po tej nowej aktualizacji, którą zainstalowałem OFFLINE, nie można wyciągnąć klucza napędu. Muszę czekać na jakieś inne sposoby.
     
  7. Daniel1979

    Daniel1979 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Sierpień 30, 2010
    Posty:
    786
    Polubienia:
    44
    Punkty za osiągnięcia:
    28
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    SCI
    No to wychodzi na to , że musisz zmienić speca od przeróbek , bo klucz można wyciągnąć.
     
  8. Eagle696

    Eagle696 Banned

    Dołączył:
    Maj 29, 2011
    Posty:
    440
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Dąbrowa Górnicza
    Bez problemu klucz się wyciąga,jak arcade to zapewne napęd liteon ,ale to też żaden problem.

    Patrz post wyżej.
     
  9. DJDIDO88

    DJDIDO88 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 11, 2010
    Posty:
    1135
    Polubienia:
    77
    Punkty za osiągnięcia:
    48
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    Jarosław
    wystarczy najnowszy JF i klucz z nowej aktualki wyciągnięty
     
  10. teglo

    teglo Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Czerwiec 8, 2011
    Posty:
    24
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    To znaczy że klucz można wyciągnąć w każdej chwili? Co to jest ten JF?
     
  11. gamestar

    gamestar Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Luty 9, 2011
    Posty:
    44
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
  12. DJDIDO88

    DJDIDO88 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 11, 2010
    Posty:
    1135
    Polubienia:
    77
    Punkty za osiągnięcia:
    48
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    Jarosław
    Jungle Flasher - Downloads to cudeńko
     
Wczytywanie...

Poleć forum