1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Konsola nie odtwarza oryginalnych gier -to play this disc put it in an xbox 360 console

Temat na forum 'Oprogramowanie' rozpoczęty przez vaya, Luty 10, 2015.

  1. vaya

    vaya Użytkownik Użytkownik Świeżak

    Dołączył:
    Grudzień 14, 2012
    Posty:
    47
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Kupiłem konsole xbox360 białą. Pyta głowna to chyba xenon bez hdmi.Dash 16547
    Po włozeniu oryginalnej gry fifa 14 (ktora działa bezproblemowo na innej konsoli) pojawia sie białe logo xbox i nic sie nie dzieje a jak włoze starszą gre z 2008 roku (tez oryginał) to pojawia sie taki komunikat jak na ponizszym zdjecu.
    [​IMG]

    Podmieniłem sam laser w napedzie ale dalej bez rezultatów ale przy podmianie lasera zauwazyłem jedną ciekawą rzecz.Konsola jest z 2006 roku a na napedzie data produkcji to marzec 2008.
    Czyy jezeli byłby naped podmieniony to pojawiał by sie taki błąd?
    Czy to wina czegos innego? Poprosze o jakies rady
    pozdr
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. tel

    tel Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Maj 28, 2010
    Posty:
    1051
    Polubienia:
    134
    Punkty za osiągnięcia:
    63
    Zły klucz w napędzie.
     
  4. vaya

    vaya Użytkownik Użytkownik Świeżak

    Dołączył:
    Grudzień 14, 2012
    Posty:
    47
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Czyli rozumiem ze mam metodą rgh odpalic xell i wyciągnąc oryginalny dvd key?
    Jesli tak to jak go potem wpisac do napedu?
     
  5. akir

    akir Xbox One Xbox One V.I.P Pomocnik Użytkownik PSforum.pl

    Dołączył:
    Grudzień 23, 2008
    Posty:
    12069
    Polubienia:
    1065
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Miasto:
    Bielsko-Biała
    Nic nie zrobisz, rgh nie działa na xenon
     
  6. zibi_07

    zibi_07 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 10, 2014
    Posty:
    374
    Polubienia:
    50
    Punkty za osiągnięcia:
    28
    Płeć:
    Mężczyzna
    No nie do końca. Klucz wyciągnąć się da ale to czasochłonne. Czasem dzień, czasem dwa. Nie opłaca się generalnie.
     
  7. -=DEXTER=-

    -=DEXTER=- Pomocnik Pomocnik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 8, 2008
    Posty:
    7158
    Polubienia:
    552
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Miasto:
    Kalisz, Poland
    Da się do dasha 14699, powyżej wogole
     
  8. zibi_07

    zibi_07 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 10, 2014
    Posty:
    374
    Polubienia:
    50
    Punkty za osiągnięcia:
    28
    Płeć:
    Mężczyzna
    Fakt. Nie doczytałem w pierwszym poście. Ślepota na starość ;-)
     
Wczytywanie...

Poleć forum