1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Konsola nie widzi pada!

Temat na forum 'Sprzęt' rozpoczęty przez Przemkas, Marzec 28, 2009.

  1. Przemkas

    Przemkas Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Kwiecień 1, 2008
    Posty:
    27
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    Olsztyn
    Witam!Mam pewien problem.Moja konsola nie może połączyc sie z padem!Robię tak jak trzeba naciskam guziki na padzie i konsoli żeby doszło do połączenia ale nic sie nie dzieje i nie ma połączenia.Sprawdziłem na konsoli u kolegi pady mam dobre bo u kumpla działały jednak na mojej konsoli nie chcą pady działac!Co jest grane?Spotkał sie ktos z takim problemem?Pady są dobre ale mimo tego konsola nie może sie z nimi połączyc.
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. novy66

    novy66 Xbox One Xbox One Użytkownik Liga XboxForum.pl

    Dołączył:
    Luty 21, 2009
    Posty:
    4565
    Polubienia:
    272
    Punkty za osiągnięcia:
    83
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    Słupsk
    Sprawdz kolegi pada czy połączy się z twoją konsolą. Jak tak to konsole wysyłaj do serwisu.
     
  4. miedzianek

    miedzianek Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 30, 2009
    Posty:
    1045
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    38
    Miasto:
    Białystok
    sprawdz inne pady na swojej konsolce...chociaz nic to nieda bo mowisz ze twoje u qmpla dzialaja...


    jak niedzialaja to padla modul RF:) dorwac na allegro mozesz okolo 30-40zl
     
  5. Przemkas

    Przemkas Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Kwiecień 1, 2008
    Posty:
    27
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    Olsztyn
    Sprawdziłem wszystkie pady i u mnie nie działają zas u kumpla wszystkie chodzą.Także chyba siadł tak jak mówicie ten moduł RF.Chyba musze znalesc serwisanta.Ciekawe ile zarząda za naprawę?
     
  6. miedzianek

    miedzianek Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 30, 2009
    Posty:
    1045
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    38
    Miasto:
    Białystok
    czlowieku modul rf to koszt tak jak napislem 30-40zl,a sam go mozesz wymienic-wyjmuje sie go reka;p nietrzeba nawet srubek;]


    zdejmujesz tylko obudowe do x'a
    i wyciagasz ten plastik z kragiem swiatla
     
Wczytywanie...

Poleć forum