1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Konsola nie włącza się.

Temat na forum 'Dla świeżaków' rozpoczęty przez polkur, Czerwiec 24, 2012.

  1. polkur

    polkur Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Marzec 3, 2011
    Posty:
    13
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    Rumia
    Witam szanownych użytkowników konsoli xbox 360.

    Mam problem, mianowicie konsola nie chce się włączyć. Nie daje żadnych znaków życia. Dioda zasilacza pali się na pomarańczowo. Jeszcze dzisiaj około godziny 12 grałem bez problemu w BF3. Dodam, że nigdy jej nie przerabiałem i też nigdy nie łapała ona rroda. Konsola to xbox Jasper 60GB. Prosiłbym o pomoc. Z góry dziękuję.
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. Tofu212

    Tofu212 Banned

    Dołączył:
    Luty 2, 2012
    Posty:
    1487
    Polubienia:
    97
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    dopnij kable. wszystkie jeszcze raz.
     
  4. polkur

    polkur Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Marzec 3, 2011
    Posty:
    13
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    Rumia
    niestety to nic nie daje.
     
  5. Azur

    Azur Xbox One Xbox One V.I.P Użytkownik

    Dołączył:
    Luty 25, 2010
    Posty:
    2795
    Polubienia:
    470
    Punkty za osiągnięcia:
    83
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    Polska
    Serwis, lub nowa konsola. Polecam nową...
     
  6. polkur

    polkur Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Marzec 3, 2011
    Posty:
    13
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    Rumia
    a wiesz może, co mogło się rozwalić?
     
  7. Azur

    Azur Xbox One Xbox One V.I.P Użytkownik

    Dołączył:
    Luty 25, 2010
    Posty:
    2795
    Polubienia:
    470
    Punkty za osiągnięcia:
    83
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    Polska
    Mogło wysiąść wiele elementów, ale nie opłaca się naprawiać. Bo i tak po kilku miesiącach lub dniach wysiądzie...
     
  8. malina10212

    malina10212 Xbox One Xbox One Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 25, 2009
    Posty:
    253
    Polubienia:
    2
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Płeć:
    Kobieta
    Miasto:
    Kielce
    Też miałam podobny problem kilka late temu, konsola nie reagowała - odpięłam wszystkie kable i podpięłam je na nowo, nie zadziałało raz, to spróbowałam drugi, trzeci, w końcu dało radę. Jakiś użytkownik na forum miał podobny problem. Poleciłam mu to samo i też załapało po którymś razie. Skoro dioda zasilacza się świeci, a na konsoli nic nie miga i nie wysyła błędu to ja tylko taki sposób znam na pozbycie się tej awarii.
     
  9. opeael2

    opeael2 Pomocnik Pomocnik XBOX MANIAK Użytkownik PSforum.pl

    Dołączył:
    Styczeń 31, 2010
    Posty:
    6154
    Polubienia:
    390
    Punkty za osiągnięcia:
    83
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    Nidzica
    Prawdopodobnie mosfet. Do zrobienia

    Wysłane z mojego GT-I5700 za pomocą Tapatalk
     
  10. JaZz

    JaZz PlayStation 4 Ryżownik V.I.P XBOX MANIAK Użytkownik

    Dołączył:
    Luty 7, 2010
    Posty:
    1963
    Polubienia:
    359
    Punkty za osiągnięcia:
    83
    AZur od razu byś wyrzucił konsolę i kupił nową :D
    Jasper to bardzo dobra płyta główna.
    polkur pobróbuj z tymi kablami. Jak się nie uda to oddaj do serwisu.
     
  11. opeael2

    opeael2 Pomocnik Pomocnik XBOX MANIAK Użytkownik PSforum.pl

    Dołączył:
    Styczeń 31, 2010
    Posty:
    6154
    Polubienia:
    390
    Punkty za osiągnięcia:
    83
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    Nidzica
    mialem juz kilka takich okazywalo sie ze mosfet walnięty...błacha sprawa
     
  12. XBOX-M4ST3R

    XBOX-M4ST3R Pomocnik Pomocnik Użytkownik

    Dołączył:
    Kwiecień 24, 2009
    Posty:
    833
    Polubienia:
    69
    Punkty za osiągnięcia:
    28
    Tez tak miałem z Jasperem, tylko że miałem rroda (z niczego) z kodem 0000. Zasilacz był sprawny. Skończyło się na tym, ze poszedł do kosza :(
     
  13. opeael2

    opeael2 Pomocnik Pomocnik XBOX MANIAK Użytkownik PSforum.pl

    Dołączył:
    Styczeń 31, 2010
    Posty:
    6154
    Polubienia:
    390
    Punkty za osiągnięcia:
    83
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    Nidzica
    [​IMG]
     
Wczytywanie...

Poleć forum