1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Konsola nie wykrywa dysku zewnętrznego.

Temat na forum 'Dla świeżaków' rozpoczęty przez scr34m, Marzec 6, 2014.

  1. scr34m

    scr34m Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Marzec 6, 2014
    Posty:
    2
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Witam,
    Dopiero co przerobiłem sobie konsole na RGH i mam problem. Konsola nie wykrywa mojego dysku zewnętrznego. Dysk ma zrobioną specjalną partycje pod konsole w systemie FAT32, jednak przy probie wskazania ścieżki z grami dysk nie jest wykrywany. Konsola ma swój dysk (20gb) który jest wykrywany (HDD1) i jest do tego jeszcze jeden folder. Po wyjściu do oryginalnego dashboardu i sformatowaniu dysku tam jest on wykrywalny jednak tylko z pojemnością 30gb i oczywiście nie jest wykrywalny z poziomu Windowsa. Konsola na pewno czyta dysk, ponieważ kiedy jest włączona odłączę lub podłącze dysk wyskakuje okienko ze zostało podłączone urządzenie.
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. akir

    akir Xbox One Xbox One V.I.P Pomocnik Użytkownik PSforum.pl

    Dołączył:
    Grudzień 23, 2008
    Posty:
    12069
    Polubienia:
    1065
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Miasto:
    Bielsko-Biała
    To w filemenager powinna byc pamięć usb. Jesli jej nie ma dysk nie jest kompatybilny, a raczej kontroler sata usb

    Wysłane z mojego GT-N7100 przy użyciu Tapatalk 4
     
  4. Rossatti

    Rossatti Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 8, 2013
    Posty:
    269
    Polubienia:
    68
    Punkty za osiągnięcia:
    28
    Miasto:
    Warszawa
  5. petroz

    petroz Xbox One Xbox One Użytkownik

    Dołączył:
    Luty 1, 2010
    Posty:
    1041
    Polubienia:
    306
    Punkty za osiągnięcia:
    83
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    Żarnobyl
    Przede wszystkim partycja fat32 musi być to partycja podstawowa i pierwsza na całym dysku. Jeżeli jest to kolejna partycja to nie zostanie wykryta.
     
    1 osoba to lubi.
  6. scr34m

    scr34m Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Marzec 6, 2014
    Posty:
    2
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Problem rozwiazany.
    Tak jak petroz napisal moja partycja nie byla pierwsza w kolejnosci. (Ale ustawiona jako primery). Sformatowalem dysk na Fat32 ale bez zadnych partycji i dziala. Wielkie dzieki!

    Wysłane z mojego HTC One przy użyciu Tapatalka
     
Wczytywanie...

Poleć forum