1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Konsola nie wyszukuje pada.

Temat na forum 'Dla świeżaków' rozpoczęty przez lukas8295200, Grudzień 12, 2013.

  1. lukas8295200

    lukas8295200 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Luty 10, 2012
    Posty:
    9
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Witam!
    Od 2 lat jestem posiadaczem konsoli xbox 360 slim (był do niej podłączony bezprzewodowo jeden pad), dopiero teraz zdecydowałem się przerobić metodą RGH, wszystko fajnie działa. Jednak dzisiaj chciałem pograć ze szwagrem w Fifę na 2 pady, a więc przyniósł on swojego pada, chcę go podłączyć, a xbox go nie wyszukuje... Żadne parowanie za pomocą przycisku na konsoli oraz na padzie nic nie daje :/ Dioda na padzie kręci się w kółko widać, że chce nawiązać połączenie, lecz diody na xboxie wokół przycisku power się nie kręcą. Pad na 100% jest sprawny. Próbowałem również mojego pada na nowo sparować, przytrzymałem przycisk parowanie, jednak xbox również go nie widzi. Po wyciągnięciu baterii i włączeniu na nowo pad łączy się automatycznie, bo już w przeszłości został sparowany. Czy to może być wina wcześniej wspomnianej przeróbki RGH? Czy może to coś innego? Proszę o pomoc.

    PS Zauważyłem również, że mój pad (ten który już kiedyś został sparowany z konsolą) jest tak jakby połączony z konsolą jako drugi. Tak mi się wydaje, bo po podłączeniu świeci się prawa, górna dioda wokół przycisku power - więc to chyba 2 slot. - nie wiem czy to istotne, ale wolałem napisać
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. Igor0505

    Igor0505 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Luty 6, 2012
    Posty:
    113
    Polubienia:
    4
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Płeć:
    Mężczyzna
    A konsola się włącza? Też tak miałem (również miałem rgh) tylko mi się wogóle konsola nie włączała. Dałem konsole na gwarancje, tam gdzie robili mi rgh. W moim przypadku nie dali rady naprawić i usunęli rgh,a wgrali lt 3.0. Mówili, że po raz pierwszy się spotkali z takim czymś.
     
  4. Jabar

    Jabar Moderator Członek Załogi Moderator Pomocnik Użytkownik PSforum.pl

    Dołączył:
    Październik 23, 2011
    Posty:
    3704
    Polubienia:
    1111
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Płeć:
    Mężczyzna
    [​IMG]


    Moduł RF albo południowy mostek (southbridge).
     
    1 osoba to lubi.
  5. lukas8295200

    lukas8295200 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Luty 10, 2012
    Posty:
    9
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Mogło to zostać uszkodzone podczas przerabiania konsoli? Jaki jest orientacyjny koszt wymiany tej części?
     
  6. orso

    orso Super Moderator Członek Załogi Super Moderator Pomocnik PSforum.pl

    Dołączył:
    Lipiec 26, 2009
    Posty:
    2722
    Polubienia:
    786
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Płeć:
    Mężczyzna

    Mogło, fat 15 zł slim około 50zł.
     
  7. lukas8295200

    lukas8295200 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Luty 10, 2012
    Posty:
    9
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Jest tutaj ktoś ze śląska(a dokładniej okolice Katowic), kto potrafi mi wymienić w/w część lub może ktoś poleci mi gdzie mogę się udać by to naprawić?
     
  8. akir

    akir Xbox One Xbox One V.I.P Pomocnik Użytkownik PSforum.pl

    Dołączył:
    Grudzień 23, 2008
    Posty:
    12082
    Polubienia:
    1068
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Miasto:
    Bielsko-Biała
    Bielsko biala

    Wysyłane z mojego GT-N7000 za pomocą Tapatalk 2
     
Wczytywanie...

Poleć forum