1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

konsola NTSC a odtwarzanie filmów dvd region 2 ?

Temat na forum 'Dla świeżaków' rozpoczęty przez grzesiek.m.85, Listopad 28, 2011.

  1. grzesiek.m.85

    grzesiek.m.85 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Listopad 25, 2011
    Posty:
    13
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Witam,

    Jest jakiś sposób na odtworzenie oryginalnych filmów na dvd w regionie 2 na konsoli NTSC?
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. Ciesiel91

    Ciesiel91 V.I.P V.I.P

    Dołączył:
    Maj 31, 2011
    Posty:
    2221
    Polubienia:
    34
    Punkty za osiągnięcia:
    48
    Miasto:
    Warszawa
    jeśli sprawdzałeś i nie działa, to pewnie nie ma. Zapewne jest tak samo jak z grami.
     
  4. grzesiek.m.85

    grzesiek.m.85 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Listopad 25, 2011
    Posty:
    13
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    a gdybym wymienił napęd w konsoli? wydaje mi sie że teoretycznie to powinno rozwiązać problem regionu ale nie wiem czy NTSC
     
  5. h-y-d-e

    h-y-d-e Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 10, 2010
    Posty:
    109
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    Siemianowice
    Możesz zrobić kopie płyty dvd, bez blokady regionu, choć nie wiem czy Cie to urządza...
     
  6. grzesiek.m.85

    grzesiek.m.85 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Listopad 25, 2011
    Posty:
    13
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    nie nie bardzo ;/
    ale jak jest z tym napędem jeśli go wymienię?
     
  7. TigraTeam

    TigraTeam Banned

    Dołączył:
    Listopad 8, 2009
    Posty:
    4128
    Polubienia:
    513
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Bielsko-Biala
  8. grzesiek.m.85

    grzesiek.m.85 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Listopad 25, 2011
    Posty:
    13
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    myślałem ze w firmwerze napędu jest zapisany region
    tak nie jest w przypadku Xboksa?
     
Wczytywanie...
Podobne tematy
  1. Pavvelrm
    Odpowiedzi:
    1
    Wyświetleń:
    284
  2. Fazzziu
    Odpowiedzi:
    4
    Wyświetleń:
    441
  3. cder
    Odpowiedzi:
    10
    Wyświetleń:
    899
  4. lukas9
    Odpowiedzi:
    7
    Wyświetleń:
    491
  5. matek91
    Odpowiedzi:
    0
    Wyświetleń:
    525

Poleć forum