1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Konsola NTSC

Temat na forum 'Kosz' rozpoczęty przez spiderman, Listopad 3, 2009.

  1. spiderman

    spiderman Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 1, 2009
    Posty:
    0
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Witam Słyszałem że konsole z NTSC nie działają na wszystkich telewizorach w Polsce czy to prawda?
    I czy konsola NTSC rózni się tylko tym że można grać tylko w gry z NTSC i Free Region?

    Pozdrawiam
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. mic1225

    mic1225 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 10, 2008
    Posty:
    291
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    Łomża
    Będzie działać na telewizorze tylko jest problem z grami. Grę musisz mieć w systemie NTSC lub Region Free. A w Europie masz gry w wersji PAL.
     
  4. deffc0n

    deffc0n Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 5, 2007
    Posty:
    426
    Polubienia:
    5
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    -==P0LAND==-
    Kazdy nowszy TV bedzie odbieral ale starszy moze miec problem z ntsc.
    Ogolnie jest mozliwosc zmiany regionu w samej konsoli ;)
     
  5. spiderman

    spiderman Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 1, 2009
    Posty:
    0
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Z grami to nie kłopot dużo gier jest na NTSC lub Free Region! a co do telewizorów... mam dosyć starego 4 Lata już ma jest to LG:D więc nie wiem czy pójdzie...
    a jak idzie zmienić region?
     
  6. prolo3

    prolo3 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Marzec 6, 2009
    Posty:
    84
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    bia
    w ustawieniach obok zmainy języka są ustawenia reginalne :)
     
  7. frugo pl

    frugo pl Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Grudzień 23, 2008
    Posty:
    6
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    spiderman a skad montujesz konsolke ntsc?
     
  8. pluto26

    pluto26 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 4, 2009
    Posty:
    191
    Polubienia:
    170
    Punkty za osiągnięcia:
    43
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    Wielkopolska
    Po pierwsze sprawa telewizora mam tel ktory ma 8 lat Thomson i hula NTSC. Po drugie w konsoli zmiana regionu nie wplywa na to czy beda chodzic gry ntsc czy pal czy region free. Po trzecie jest wiele gier pal ktore hulaja na ntsc sam to testuje np HALO3 oto stronka gdzie sa podane gry ktore beda hulac na konsoli NTSC Region Free Xbox 360 Games - Wikia Gaming - Walkthroughs, games, guides, and more.
     
  9. miedzianek

    miedzianek Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 30, 2009
    Posty:
    1045
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    38
    Miasto:
    Białystok
    TV bez roznicy jakie,jedynie nie pelna paleta kolorow bedzie sie wyswietlac.Zabezpieczenie NTSC/PAL dotyczy tylko odtwarzaczy DVD/BRAY
    I jak konsolka NTSC to tylko NTSC lub PAL RF
     
Wczytywanie...

Poleć forum