1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Konsola NTSC

Temat na forum 'Dla świeżaków' rozpoczęty przez cder, Kwiecień 24, 2011.

  1. cder

    cder Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 5, 2009
    Posty:
    76
    Polubienia:
    5
    Punkty za osiągnięcia:
    8
    Miasto:
    sochaczew
    Cześć.
    Czy można przerobić konsole PAL na NTSC? Jeśli tak ile to kosztuje? Uprzedzam, że jestem w Xboxie 360 całkiem zielony.
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. mihcal5

    mihcal5 Banned

    Dołączył:
    Listopad 27, 2009
    Posty:
    531
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    chyba się nie da - to samo z grami, było to tylko możliwe z xbox'em ale z 360 już nie
     
  4. krisr77

    krisr77 Pomocnik Pomocnik Użytkownik

    Dołączył:
    Czerwiec 19, 2008
    Posty:
    3274
    Polubienia:
    4
    Punkty za osiągnięcia:
    38
    Miasto:
    Warszawa
  5. szymek488

    szymek488 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Lipiec 13, 2010
    Posty:
    100
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    Zambrów
    Ale po co masz przerabiać z systemu PAL na NTSC? To chyba krok w tył, a czemu chcesz przerobić? tańsze gry?, mieszkasz w STanach? btw. Ja mam konsole NTSC z USA
     
  6. XenderPL

    XenderPL Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Kwiecień 24, 2011
    Posty:
    13
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
  7. Macireks

    Macireks Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 1, 2011
    Posty:
    471
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Rzeszów
    jak gra ma region free to pójdzie
     
  8. XenderPL

    XenderPL Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Kwiecień 24, 2011
    Posty:
    13
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Ok wielkie dzięki. A tak przy okazji( przepraszam, że się znowu naprzykrzam) Czy jeśli mam konsole NTSC to czy skonfiguruje bez problemu kinecta ? bo gry z tego co na ta tabelkę patrzyłem to będą działać.
     
  9. cder

    cder Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 5, 2009
    Posty:
    76
    Polubienia:
    5
    Punkty za osiągnięcia:
    8
    Miasto:
    sochaczew
    Napewno patrzyłem w Region Compacybility (czy jakoś tak)
     
  10. cder

    cder Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 5, 2009
    Posty:
    76
    Polubienia:
    5
    Punkty za osiągnięcia:
    8
    Miasto:
    sochaczew
    Nie powinno być problemów przecież w Ameryce też jest Kinect :)

    A kto pyta nie błądzi.
     
  11. xboxslimfanboy

    xboxslimfanboy Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Kwiecień 25, 2011
    Posty:
    3
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    co do crysisa 2 pal to nie idzie na ntsc. wiem bo mam phata ntsc i targałem pal od szopasquad i nie idzie więc nie jest rf
     
  12. pluto26

    pluto26 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 4, 2009
    Posty:
    195
    Polubienia:
    177
    Punkty za osiągnięcia:
    43
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    Wielkopolska
    Jest jeszcze jedna opcja z tym crysis 2 moze byc region free dla NTSC ale tylko wersja angielska nie PL mialem to samo z Call of duty black ops brat ma wersje PL i nie dziala mi na NTSC a kupilem wersje angielska z UK i hula mi na NTSC ze az milo :D pozdro
     
Wczytywanie...

Poleć forum