1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Konsola PAL czy NTSC

Temat na forum 'Kosz' rozpoczęty przez mini1234, Grudzień 19, 2009.

Status Tematu:
Zamknięty.
  1. mini1234

    mini1234 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Lipiec 4, 2009
    Posty:
    20
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Jak mam sprawdzić czy mam konsole PAL czy NTSC???
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. MatGar

    MatGar Banned

    Dołączył:
    Listopad 15, 2009
    Posty:
    151
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Pobierz sobie grę PAL, jak ruszy to masz PAL, jak nie to NTSC. Ewentualnie jak nie masz przeróbki to kup jakąś tanią grę.
     
  4. Damian1010

    Damian1010 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 12, 2008
    Posty:
    10
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Jak nie masz konsoli z ameryki i z naszymi grami nie ma problemow to Pal
     
  5. MatGar

    MatGar Banned

    Dołączył:
    Listopad 15, 2009
    Posty:
    151
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Nie koniecznie, ja jak dzwoniłem do M$ ostatnio to dowiedziałem się że konsole mam z USA, a kupiłem u nas w Polsce, w empiku, i normalnie mi chodzi PAL
     
  6. mini1234

    mini1234 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Lipiec 4, 2009
    Posty:
    20
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    A może pisze gdzieś na konsoli???
     
  7. Pablooo88

    Pablooo88 V.I.P V.I.P Użytkownik Game Master

    Dołączył:
    Styczeń 30, 2009
    Posty:
    2680
    Polubienia:
    55
    Punkty za osiągnięcia:
    48
    Miasto:
    Warszawa
    Czyli została jednak wyprodukowana na Europejski rynek
     
  8. mini1234

    mini1234 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Lipiec 4, 2009
    Posty:
    20
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Łatwiejszy sposób

    Nie da się tego sprawdzić w łatwiejszy sposób, np. gdzieś pisze na konsoli ???
     
  9. krisr77

    krisr77 Pomocnik Pomocnik Użytkownik

    Dołączył:
    Czerwiec 19, 2008
    Posty:
    3274
    Polubienia:
    4
    Punkty za osiągnięcia:
    38
    Miasto:
    Warszawa
    jak ci odpala gry Pal to jest Pal koniec kropka
     
  10. mini1234

    mini1234 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Lipiec 4, 2009
    Posty:
    20
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Czyli chyba NTSC...

    Mam gre na xbox 360 BATMAN AA i wkładam do napędu na kompie i wtedy u góry pisze że to jakieś DVD i po tym NTSC..
    Czyli ściągam tylko gry Region Free i NTSC
     
Wczytywanie...
Status Tematu:
Zamknięty.

Poleć forum